Zagrał naprawdę poniżej krytyki, myślałem że po roli w podziemnym kręgu,będzie trzymał poziom, ale zawiodłem się bardzo. Mam tylko nadzieje że zagra jeszcze w jakimś dobrym filmie.
http://www.filmweb.pl/Podziemny.Krag - jesli chodzi ci o ten film to Bruce Willis tez w nim nie grał :P
Cholera!!! bo to chyba chodziło o Bez przebaczenia z tym czarnym jak on sie nazywał...?
A George Clooney mial chyba jakas role w tym filmie? ale on chyba nie jest czarny...
Mógłbyś polecić mi jakieś źródło wiedzy filmowej, bo chyba jednak masz trochę racji...
Dam ci pewną radę. Rzuć to. Po twojej wypowiedzi można wywnioskować, że w ogóle nie rozumiesz postaci Jacka Sparrowa. I na dodatek nie masz pojęcia o filmach. Gratuluję. Na początek poczytaj trochę o tej postaci, dowiedz się czegoś - potem pisz. A na sam początek odrób zadanie domowe i naucz się na pamięć kto grał w jakich filmach. Wypowiedzi zostaw sobie na sam koniec.
jak to nie rozumiem postaci J.S.to było naśladownictwo hopkinsa ze wsciekłego byka, takie troche naciągane!!!
Depp zagrał jak zwykle świetnie. A to, że postać Sparrowa w tej części nie jest już taka super to już zupełnie inna sprawa.
Noo tak.ty byś lepiej zagrał tą postać. Może chodzi ci, że dobrze zagrał ale nie pokazał wszystkiego. Z tym już idź do reżysera nie do niego i nie do filmzjebu. I żeby dawać 1/10 dla filmu... tylko dlatego, że depp według ciebie zagrał źle...gratuluję inteligencji.
Z takimi ludźmi się nie rozmawia ;) Rozumiem że ktoś daje 6/10, bo mu się nie podobało. Ale żeby dawać 1? To już znak że to prowokacja ;)
hahaha, miałeś pecha trafić na samych głąbów ;) a w podziemnym kręgu Depp zagrał bardzo przyzwoicie!