PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307785
5,1 51 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Na hataku pisało że po zakończeniu napisów końcowych znajduje sie dodatkowa scena,
byłam w kinie i wyszłam przed zakończeniem napisów.
Widzieliście tą scene?

ocenił(a) film na 6
fghfd15b

Tak, lalka vodoo Jack'a dobija do wyspy, na której znajduje się Angelica. Po złapaniu jej w swe ręce następuje ewidentny koniec :P

the_gimber

Sala była wypełniona po brzegi - do końca napisów zostało tylko 6 osób :) W tym ja ;p

_Black_Pearl_

no bo te napisy to masakra, w pewnym momencie wydawało mi się, że oni 2gi raz puszczaja to samo:D

justin_n

Napisy są długie zazwyczaj, ale jak się komuś chce poczeka to nikt mu nie zabroni ;D

ocenił(a) film na 8
_Black_Pearl_

jak byłem w kinie to nikt nie mowil ze jest dodatkowy filmik po napisach, ale ze ogladalem wczesniejsze wersje to zapamietalem ze zawsze cos tam dorzuca cos, wiec bylem cwaniak i sie zapytalem ziomów co zbierali okulary... powiedzieli mi ze po 7' < tyle trwaja napisy czeka niespodzianka.... a więc czekałem niecierpliwie słuchając po raz kolejny wspaniałej muzyki Hansa Zimmera. I o tym koncowym filmie co napisac?

7min napisów 7sec filmu tak to ujmę xd

ocenił(a) film na 9
jan111to

w kinie w którym ja byłam wyłączyli projekcje filmu po kilku pierwszych napisach wiec nawet nie miałam szansy zobaczyć ostatniej scenki :/
było pokazane co Angelika zrobiła z tą laleczką voodo jak zareagowała gdy ją dostała w swoje ręce?

ocenił(a) film na 8
emileczka0110

u mnie wszyscy wszyszli z sali, a ponieważ moja koleżanka coś zostawiła na sali wróciłyśmy po to :) akurat wtedy pojawiła się ta scena :)

ocenił(a) film na 7
olaa_693

no,niestety w krk też już pusta sala była a napisy dalej leciały.. więc jak ktoś ma potwierdzone informacje o bonusowej scenie prosze mówic ; D

ocenił(a) film na 7
Bartekw07

Scena na pewno jest ,bo sama ją widziałam. To rzeczywiście dezorientujące ,kiedy wszyscy wychodzą ,ale wiadomo ,że w ,,Piratach'' zawsze ostatnia scena jest po tych koszmarnie długich napisach ,a przecież obsługa kina Cię nie wygoni ;)

Nadine94

Nie wgania byłam na seansie, który kończył się po 23 czekaliśmy dzielnie, a pan z obsługi był bardzo miły ... pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
emileczka0110

U mnie też wyłączyli w środku napisów, pewnie dlatego,że od razu była druga projekcja i ludzie już czekali pod drzwiami

BloodEuphie

Byłem wczoraj w Heliosie. Nikt nikogo nie wyganiał a na scenę po napisach zostało o dziwo kilkadziesiąt osób... Dla zainteresowanych scenka po napisach końcowych http://www.youtube.com/watch?v=cqIyGS08LyU

ocenił(a) film na 7
Houdini

o dzięki za link ;) hehe, widać ze Angelika coś knuje z tą laleczką ;p