Na hataku pisało że po zakończeniu napisów końcowych znajduje sie dodatkowa scena,
byłam w kinie i wyszłam przed zakończeniem napisów.
Widzieliście tą scene?
Tak, lalka vodoo Jack'a dobija do wyspy, na której znajduje się Angelica. Po złapaniu jej w swe ręce następuje ewidentny koniec :P
jak byłem w kinie to nikt nie mowil ze jest dodatkowy filmik po napisach, ale ze ogladalem wczesniejsze wersje to zapamietalem ze zawsze cos tam dorzuca cos, wiec bylem cwaniak i sie zapytalem ziomów co zbierali okulary... powiedzieli mi ze po 7' < tyle trwaja napisy czeka niespodzianka.... a więc czekałem niecierpliwie słuchając po raz kolejny wspaniałej muzyki Hansa Zimmera. I o tym koncowym filmie co napisac?
7min napisów 7sec filmu tak to ujmę xd
w kinie w którym ja byłam wyłączyli projekcje filmu po kilku pierwszych napisach wiec nawet nie miałam szansy zobaczyć ostatniej scenki :/
było pokazane co Angelika zrobiła z tą laleczką voodo jak zareagowała gdy ją dostała w swoje ręce?
u mnie wszyscy wszyszli z sali, a ponieważ moja koleżanka coś zostawiła na sali wróciłyśmy po to :) akurat wtedy pojawiła się ta scena :)
no,niestety w krk też już pusta sala była a napisy dalej leciały.. więc jak ktoś ma potwierdzone informacje o bonusowej scenie prosze mówic ; D
Scena na pewno jest ,bo sama ją widziałam. To rzeczywiście dezorientujące ,kiedy wszyscy wychodzą ,ale wiadomo ,że w ,,Piratach'' zawsze ostatnia scena jest po tych koszmarnie długich napisach ,a przecież obsługa kina Cię nie wygoni ;)
Nie wgania byłam na seansie, który kończył się po 23 czekaliśmy dzielnie, a pan z obsługi był bardzo miły ... pozdrawiam :)
U mnie też wyłączyli w środku napisów, pewnie dlatego,że od razu była druga projekcja i ludzie już czekali pod drzwiami
Byłem wczoraj w Heliosie. Nikt nikogo nie wyganiał a na scenę po napisach zostało o dziwo kilkadziesiąt osób... Dla zainteresowanych scenka po napisach końcowych http://www.youtube.com/watch?v=cqIyGS08LyU