Nie zapłacę za ból oczu i marne efekty srede, tylko po to by napchać wam portfel. Poczekam
na dobrą wersję w necie. Zasra*a komercha.
zgadzam się, to ostatni tego typu film na który poszedłem do kina. byłem jeszcze na fast and furious 5 i thorze i mówię dość amerykańskim komerchom. szkoda kasy, w dodatku wszystko w gównianym 3d ktore widać przez 5% filmu - bezsens. tylko aktorzy ratują film, scenariusz do bani
O RLY? Thank You Captain Obvious! Jest jeszcze coś takiego jak The Walt Disney Corporation.
To powinieneś może wysłać im swój przekaz. To, że napisałes TU, że by się ONI PIE*****LI nic nie zmieni. Ale TY jesteś naiwny, myśląc, że ONI bedą czytać dyskusję na FilmWeb.pl
złe podejście do filmu którego nie widziałeś. Jeżeli tak nienawidzisz komerchy, po co czekasz na ładną wersję.
weryfikator, to żeś mnie rozbawił, jesteś taki naiwny na pokaz, czy brak ci jakiegokolwiek argumentu. To oczywiste, że nikt tego nie przeczyta, bo wszyscy mają to w dupie. Post powstał w wyniku frustracji, i niejeden użytkownik będzie mógł zidentyfikować swoje odczucia zgodnie z jego treścią. Bo może nie zauważyłeś, że niektórzy ludzie nie znoszą wprowadzania niepotrzebnych drogich "bajerów" typu 3D.
M0RiARTY, mi tutaj chodzi o 3D. Zmuszają nas do kupienia biletów na seans 3D, nie dając możliwości wyboru. Przyznasz, że to irytujące. Sam film też nieco śmierdzi komerchą, ale przez sentyment zamierzam go obejrzeć, niemniej, w normalnej wersji, bez udziwnień. Trudno pojąć..
''Zmuszają nas do kupienia biletów na seans 3D, nie dając możliwości wyboru.''
Co to za bzdura? Wczoraj byłem w kinie na wersji 2D, która leci obok tej 3D u mnie w mieście.
W moim kinie wersja 3d jest wyświetlana 10 razy dziennie a zwykła 5 razy dziennie. W większych miastach na pewno znajdziesz wersję 2d.
No cóż, w moim wielkim mieście niestety nie uraczyłem tej przyjemności, więc nie jest to bzdura. Walą tylko 3D. Gówniane trafienie do klienta jednym słowem.
Więc nie masz racji w pierwszym poście tematu. Powód? Masz pretensje do Disneya, który mimo wszystko nie ograniczył filmu do wersji 3d (gdyż oglądałem 2d), a powinieneś mieć pretensje do kina w swoim mieście które wyświetla film tylko w 3d.
Mimo, że już Ci to inni wyjaśnili, powtórzę
MIEJ PRETENSJE DO DYSTRYBUTORA, EW. DO SZEFOSTWA KINA
A może i do siebie za pośpiech, może za tydzień, dwa, bedziesz miał film 2D?
I nie uważasz, że to trochę nie cywilizowane wylewać swoje frustracje na innych, do tego posługując sie wulgaryzmami (nic to, że wykropkowanymi)
To jak najbardziej cywilizowane, jeśli rozejrzeć się wokół i określać ten widok mianem cywilizacji. Dystrybutor zawinił tutaj bardziej, to racja. Sądziłem że jeśli w dwóch wielkich kinach (cinema i multi) puszczając film cały dzień nie dają zwykłej wersji to jest to skok na kasę ze strony wszystkich kin. Jak się okazuje, to tylko skok na kasę ze strony tych konkretnych. I zasługuje to na krytykę.
Twoje wielkie miasto - W-wa jak mniemam, tak się składa posiada kino w którym leci wersja 2d :) wystarczy sprawdzić, Cinema-City Sadyba seanse codziennie o 12:45 15:30 18:15 21:00 więc 28x w tygodniu możesz się wybrać na tą wersję do kina. Bzdury więc to tylko Ty tutaj piszesz.
P.S nie zmienia to jednak faktu, że jest to wku***ce conajmniej :) aczkolwiek jak widać dla chcącego, nic trudnego, sam wczoraj byłem na seansie 2d- środa z orange 20zł za 2 bilety- pełna sala :)