PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307770
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Nie zapłacę za ból oczu i marne efekty srede, tylko po to by napchać wam portfel. Poczekam
na dobrą wersję w necie. Zasra*a komercha.

ocenił(a) film na 9
rynsztof

ty się pie... złodzieju !

ocenił(a) film na 3
rynsztof

zgadzam się, to ostatni tego typu film na który poszedłem do kina. byłem jeszcze na fast and furious 5 i thorze i mówię dość amerykańskim komerchom. szkoda kasy, w dodatku wszystko w gównianym 3d ktore widać przez 5% filmu - bezsens. tylko aktorzy ratują film, scenariusz do bani

ocenił(a) film na 5
rynsztof

Walt Disney nie żyje od 1966...

ocenił(a) film na 5
Ulryk

O RLY? Thank You Captain Obvious! Jest jeszcze coś takiego jak The Walt Disney Corporation.

ocenił(a) film na 9
rynsztof

To powinieneś może wysłać im swój przekaz. To, że napisałes TU, że by się ONI PIE*****LI nic nie zmieni. Ale TY jesteś naiwny, myśląc, że ONI bedą czytać dyskusję na FilmWeb.pl

ocenił(a) film na 8
vveryfikator

hehe :)

ocenił(a) film na 5
rynsztof

złe podejście do filmu którego nie widziałeś. Jeżeli tak nienawidzisz komerchy, po co czekasz na ładną wersję.

ocenił(a) film na 5
M0RiARTY

weryfikator, to żeś mnie rozbawił, jesteś taki naiwny na pokaz, czy brak ci jakiegokolwiek argumentu. To oczywiste, że nikt tego nie przeczyta, bo wszyscy mają to w dupie. Post powstał w wyniku frustracji, i niejeden użytkownik będzie mógł zidentyfikować swoje odczucia zgodnie z jego treścią. Bo może nie zauważyłeś, że niektórzy ludzie nie znoszą wprowadzania niepotrzebnych drogich "bajerów" typu 3D.
M0RiARTY, mi tutaj chodzi o 3D. Zmuszają nas do kupienia biletów na seans 3D, nie dając możliwości wyboru. Przyznasz, że to irytujące. Sam film też nieco śmierdzi komerchą, ale przez sentyment zamierzam go obejrzeć, niemniej, w normalnej wersji, bez udziwnień. Trudno pojąć..

rynsztof

''Zmuszają nas do kupienia biletów na seans 3D, nie dając możliwości wyboru.''
Co to za bzdura? Wczoraj byłem w kinie na wersji 2D, która leci obok tej 3D u mnie w mieście.
W moim kinie wersja 3d jest wyświetlana 10 razy dziennie a zwykła 5 razy dziennie. W większych miastach na pewno znajdziesz wersję 2d.

ocenił(a) film na 5
KLAssurbanipal

No cóż, w moim wielkim mieście niestety nie uraczyłem tej przyjemności, więc nie jest to bzdura. Walą tylko 3D. Gówniane trafienie do klienta jednym słowem.

rynsztof

Więc nie masz racji w pierwszym poście tematu. Powód? Masz pretensje do Disneya, który mimo wszystko nie ograniczył filmu do wersji 3d (gdyż oglądałem 2d), a powinieneś mieć pretensje do kina w swoim mieście które wyświetla film tylko w 3d.

ocenił(a) film na 9
rynsztof

Mimo, że już Ci to inni wyjaśnili, powtórzę
MIEJ PRETENSJE DO DYSTRYBUTORA, EW. DO SZEFOSTWA KINA
A może i do siebie za pośpiech, może za tydzień, dwa, bedziesz miał film 2D?
I nie uważasz, że to trochę nie cywilizowane wylewać swoje frustracje na innych, do tego posługując sie wulgaryzmami (nic to, że wykropkowanymi)

ocenił(a) film na 5
vveryfikator

To jak najbardziej cywilizowane, jeśli rozejrzeć się wokół i określać ten widok mianem cywilizacji. Dystrybutor zawinił tutaj bardziej, to racja. Sądziłem że jeśli w dwóch wielkich kinach (cinema i multi) puszczając film cały dzień nie dają zwykłej wersji to jest to skok na kasę ze strony wszystkich kin. Jak się okazuje, to tylko skok na kasę ze strony tych konkretnych. I zasługuje to na krytykę.

rynsztof

Twoje wielkie miasto - W-wa jak mniemam, tak się składa posiada kino w którym leci wersja 2d :) wystarczy sprawdzić, Cinema-City Sadyba seanse codziennie o 12:45 15:30 18:15 21:00 więc 28x w tygodniu możesz się wybrać na tą wersję do kina. Bzdury więc to tylko Ty tutaj piszesz.

P.S nie zmienia to jednak faktu, że jest to wku***ce conajmniej :) aczkolwiek jak widać dla chcącego, nic trudnego, sam wczoraj byłem na seansie 2d- środa z orange 20zł za 2 bilety- pełna sala :)

ocenił(a) film na 5
qb487

Gdyby babcia miała wąsy. Koleś, nie mniemaj sobie w ciemno, bo to nie w-wa i nie bzdury.