Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 309 tys. ocen
7,4 10 1 308821
5,2 40 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Moim zdaniem jedna z lepszych scen. Chołota sie bije a tu za mgły hiszpanie w pełnym szyku i sztandarami. Pozatym zachowali sie jak prawdziwi katolicy i zniszczyli pogański pomiot hehe :P. Kto by pomyślał , wszystko przez to że posiadali kielichy i pierwsi chcieli dotrzeć do źródła

ocenił(a) film na 7
bazarr5

Nikt sie nie spodziewa Hiszpańskiej Inkwizycji!

ocenił(a) film na 7
ConmanPP

''Nikt sie nie spodziewa Hiszpańskiej Inkwizycji! ''
;D!!!

ocenił(a) film na 9
bazarr5

Chyba najlepsza scena w filmie :D Osobiście się spodziewałem, że po tekście "tylko Bóg może dać życie wieczne" powiedzą, że w takim razie źródło należy się Hiszpanom i będzie walka Czarnobrody+Anglicy VS Hiszpanie. Ale potem epickie "Rozwalić to pogańskie miejsce" ;)
Świetne! :D Zupełnie się nie spodziewałem.
Przyszli, pozamiatali, poszli.

ocenił(a) film na 4
Journeyman666

Moja ulubiona scena w tym filmie. ;) Tylko nie wiem jak się to ma do wyprawy Ponce de Leona. Hiszpan to przeciez był.

ocenił(a) film na 10
milkaway

Ponce de Leon chciał pewnie to wcześniej zniszczyć ale jak widać sie mu niepowiodło :)

milkaway

Jeden Hiszpan może chcieć zniszczyć a drugi zachować. Nie musza myśleć identycznie.

użytkownik usunięty
KLAssurbanipal

Ja też tak uważam.

użytkownik usunięty
KLAssurbanipal

czasem dziwi mnie niewiara w ludzi. nie wszyscy sa tacy sami. mysle ze pewne zyciowe wartosci sa wazniejsze od wszystkiego co moze ofiarowac ten zepsuty swiat.

użytkownik usunięty
bazarr5

Osoby które nie oglądały pewnie podziękują ci za spoiler? :D
Btw. skąd na końcu na tej wysepce wziął się ten marynarz, nie pamietam jego imienia, z tym worem wszystkich "zbutelkowanych"statków? Przecież wcześniej był na całkiem innej wyspie :D
Btw. pewnie następna część to będzie jack na czele floty z butelek rozwala królestwa hiszpanskie i angielskie (ach te marzenia :D )

ocenił(a) film na 10

Był był - scenka w której razem z Barbarossą na brzegu stali a w tle syreny angielski okręt dopadły:)

bazarr5

No tak, najlepsza scena.

ocenił(a) film na 7
bazarr5

W sumie i dobra scena, ale skoro Hiszpanie mieli te kielichy wcześniej to czemu od razu ich nie podeptali tylko dopiero przy tym źródle? xD
I tak btw. On te kielichy lekko pogniótł? Bo pocisk jakoś odbił się od kielichów, a kiedy ten Hiszpan nadepnął to chyba było słychać takie chrupnięcie :P