Robimy listę osób, które zarejestrują się na wkrótce otworzonym forum Użytkownika Davy_Jones. Tak z ciekawości, żeby zobaczyć ile będzie chętnych :) Pozdrowienia dla fanów.
1. szymon0018
1. szymon0018
2 .kamilx98
3. Harrolfo
4. dawid13
5. feniks0913
6. Astral3
7.wisniorzech
1. szymon0018
2 .kamilx98
3. Harrolfo
4. dawid13
5. feniks0913
6. Astral3
7.wisniorzech
8. Mruck
1. szymon0018
2 .kamilx98
3. Harrolfo
4. dawid13
5. feniks0913
6. Astral3
7.wisniorzech
8. Mruck
9.eiichi
1. szymon0018
2 .kamilx98
3. Harrolfo
4. dawid13
5. feniks0913
6. Astral3
7.wisniorzech
8. Mruck
9.eiichi
10. CaptainGreenlight
Pytanie do Davy_Jones'a
Jak będzie nazywał się nasz statek? czy też może nie będzie nazwy? bo jak stworzymy załogę, to w końcu załoga powinna mieć jakiś statek. Mam pomysł, można zrobić głosowanie. Co Ty na to? albo też do reszty: co Wy na to?
Wiadomo, ale Rzeczpospolita? :D jako nazwa statku? Nie mówię, że brzydko, wręcz przeciwnie, ale jakoś mi nie brzmi. A kto wymyślił? Mi na nazwe statku pasuje np. "DeathAngel" (Anioł Śmierci) albo coś w tym stylu... :)
Myślę, że to jest znakomity pomysł... ale może być też Black Pearl albo coś:) Ale Twoja propozycja chyba najbardziej pasuje. Według mnie nasz statek powinien nosić nazwę "DeadAngel". Ale Rzeczpospolita??? polska jest do d**y co tam polska ma do piratów?
PS. Wpisujcie się najtkowie bo Kapitan Davy_Jones nas obserwuje;). A właśnie kto jest naszym kapitanem? Użytkownik Davy_Jones??? Ja nie mam nic przeciwko...
Statek już od dawna ma swoją nazwę - The Flying Dutchman. Nie wyobrażam sobie żeglugi na innym statku. Tak, jestem kapitanem.
My jesteśmy załogą naszego Kapitana Jonesa. Wszystko rozumiem oprócz jednej rzeczy - gdzie jest Kapitan Jack Sparrow?
Zgłoście do usunięcia temat "Nazwa". Nie potrzebnie robić zamieszanie, gdy statek ma swoją nazwę już od dawna.
No właśnie xD Skoro Davy_Jones to statek The Flying Dutchman :D
Najlepsze rozwiązanie i jednocześnie przecież powinno być wiadome.
Ja też wszystko rozumiem, oprócz jednej rzeczy- JESTEŚMY RYBOMORDAMI w takim razie? :D
1. szymon0018
2 .kamilx98
3. Harrolfo
4. dawid13
5. feniks0913
6. Astral3
7.wisniorzech
8. Mruck
9.eiichi
10. CaptainGreenlight
11. Ja__Agnieszka
Oho, kolejna piracka załoga się formuje :P
Jako załogant najbardziej znanej załogi, Curiosity, daję Wam moje błogosławieństwo ;)
1. szymon0018
2 .kamilx98
3. Harrolfo
4. dawid13
5. feniks0913
6. Astral3
7.wisniorzech
8. Mruck
9.eiichi
10. CaptainGreenlight
11. Ja__Agnieszka
12.skyline8
ciekawe jak naprawde wygladalo zycie piratow w tamtych czasach ....bo chyba nie tak ruzowo jak na filmie...
ale delikatnie to określileś "bardziej surowe" :D
Brud, pot, krew, strach, i bezustanne staranie się by zachować swe życie.. Na statkach nie było tak pięknie jak w filmie. Wyobraźcie sobie taką sytuację: żeglujecie od kilku miesięcy, cała banda spoconych i brudnych facetów ( nie każdy kapitan wymagał, by jego załoga dbała o minimum higieny..), żarcie się psuje... Pod pokładem jest raj dla nozdrzy..:D:D Do tych warunków dochodzi dyscyplina narzucona przez kapitana, ciągłe życie w napięciu.. W takim razie po co im to było? Mieli do wyboru ów wolność, pełną ryzyka, lub skończyć gdzieś w rynsztoku jak zdechły pies..
trudno mi sobie to wyobrazic .... chcialabym by takie zycie wygladalo jak w filmie i sama bym chciala zyc na takim statku jak perla oczywiscie jako kapitan;DDD i by wszystko wygladalo tak rozowo .... ach te marzenia..
1. szymon0018
2 .kamilx98
3. Harrolfo
4. dawid13
5. feniks0913
6. Astral3
7.wisniorzech
8. Mruck
9.eiichi
10. CaptainGreenlight
11. Ja__Agnieszka
12.skyline8
13. krzychu3002
A ja z Wami nie wypływam jutro :/ Bo od 17 do może około 20 nie ma mnie w domu :/ Ale moze we wtorek :) Chyba, że się uda jutro, ale nie wiem. Mam nadzieje, że mimo wszystko będe w załodze :)
A dzisiaj jest mecz ręcznych...Ale wypłyńmy dzisiaj, ja i Greenlight dopłyniemy wpław;)
To co ,już wypłynęliście??
Nie wiem, zdaje mi się, że nie bo nigdzie nie ma linka, ale nie musieliście na mnie czekać !! bym dopłynęła wpław razem z szymon0018 jak on to napisał :)
Ale dzięki :D :D :D
Nie wypłynęliśmy. Czekaliśmy na Was. Niestety dzisiaj też nie wypłyniemy. Kapitanowi zepsuł się sprzęt nawigacyjny. Jak już wszystko będzie w porządku, wyślę wam linka w prywatnych wiadomościach.