PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307773
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

sory ze spamuje forum z piratami ale chcialbym ostrzec wszystkich uzytkownikow przed podstepnymi zagrywkai niejakiego @znawcy_filmowego ktory podszywa sie pod innymi nickami ,trolluje oraz prowokuje zwyklych internautow!!! malo tego daje 1 filmowm bez uzasadnienia obnizajac ich srednia.pzdr

ocenił(a) film na 4
sanczopansa

haha wlasnie odwiedzilem twoj profil i pytam sie tobie dlaczego nie zalozyles tematu w filmach gdzie dales 10 ???? a wypowiadasz ,drzesz morde i krytykujesz innych w filmach ocenionych na 1? gdzie tu logika madralo?

ocenił(a) film na 6
sanczopansa

IV cz. nie zasługuje na wyżsżą ocenę niż 8, sama dałam 7 i poważnie zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam

użytkownik usunięty
tolerancja91

dalas co najmniej oczko za duzo. jedynka byla najlepsza.

ocenił(a) film na 4
tolerancja91

osobiscie jeszcze nie widzialem 4 ,ale bez watpnienia uwazam ze ocena 1 jest nie uczciwa. mam nadzieje ze jest na podobnym poziomie do pozostalych czesci;]

ocenił(a) film na 10
sanczopansa

Moim zdaniem dorównuje pierwszej części :). Proszę się tylko nie spodziewać dużych powiązań z poprzednimi częściami- 4 to zupełnie co innego :)

ocenił(a) film na 4
Cassopei

wiem,wiem czytalem kilka recenzji i wypowiedzi innych ludzi na forum.
wydaje mi sie ze tragedii nie bedzie ale wewnetrznie czuje ze troche slabiej wypadnie niz poprzednie czesci.