PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307770
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Opłaca się iść do kina na 4 część

ocenił(a) film na 7
bartekromek1

jeśli podobały Ci się poprzednie części (oceniłbyś nie mniej jak 6-7 każdą z nich) to polecam jak najbardziej.

Sama rola Johnnego jak zawsze świetna i choćby dla niego nie żałuję tych wydanych pieniędzy.

JEdnak jesli masz wybór 2d, a 3d. Idź na 2d, szkoda kasy a i tak tego 3d wcale nie ma za duzo;)

ocenił(a) film na 8
bartekromek1

iść, iść bo fajne:)

ocenił(a) film na 6
bartekromek1

Ja nie masz ciśnienia to poczekaj na DVD. Jak jesteś fanem serii to możesz iść.

walkeros

Opłaca się iść ale trzeba go obejrzeć jako film oderwany od reszty części - bo inaczej pozostawi niesmak w ustach
Taki nowy początek nowej trylogii - choć myślę że 4 będzie ostatnią częścią ;)
I nie w 3D !!!

użytkownik usunięty
Raditz

nie jest ostanią, przykro mi - bedzie nowa trylogia

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 3
bartekromek1

absolutnie i stanowczo ODRADZAM. straszny gniot. no, chyba, że ktoś lubi szczątkową, mocno przewidywalną fabułę w sam raz do skubania popcornu i łażenia do kibla, dłużące się sceny pościgów, naciągane poczucie humoru oraz to uczucie niedosytu, jeśli chodzi o intrygi, w porównaniu do poprzednich części.

użytkownik usunięty
kasicakasica

jesli tak stanowczo odradzasz to znaczy ze nigdy nie interesował cie Jack Sparrow.
Jak masz takie problemy z gniotami zajmij sie historia drugiej wojny swiatowej bedzie ci ambitniej choc i tam sceny poscigow sie znajda wiec chyba cos za bardzo sie zagalopowalas i nie lapiesz filmow z przymruzeniem oka.

użytkownik usunięty

choc z tego co zauwazylam po twoic preferencjac filmow historycznych tez wybierasz same gnioty

ocenił(a) film na 1
kasicakasica

Potwierdzam, to nie film, to gniot.

ocenił(a) film na 4
Znawca_filmowy

przeciez ty chlopczyku nawet nie widziales tego filmu to po co sie wlaczasz do dyskusji ,a nawet dorodzasz innym?

ocenił(a) film na 7
kasicakasica

Szkoda gadać wielki krytyk....
Krótko mówiąc najlepsza część z serii należy się 8 kawał dobrej roboty !!!
Widzę że dałeś 3 gratulujemy !!!!

ocenił(a) film na 6