PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307743
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Ja niemogę...

ocenił(a) film na 7

Depp zainkasuje 56mln baksów za rolę. Cuda i dziwy,

ocenił(a) film na 1
rokicz123

no...a na dodatek dzięki nam idiotom co na to do kina pójdą:P

ocenił(a) film na 8
Marcinekk

na tym swiecie jest fajny kontrast !.Sa milionerzy i jest biedota !

lavrenzo84

To weź się do roboty zamiast siedzieć na forum.

magin7

nawet jakby sie wziął do roboty to polakowi jednak trudno jest zostać jednym z najbardziej pożądanych aktorów na świecie, to praktycznie niemożliwe ;)

magin7

Łatwo ci powiedzieć,mój panie.

użytkownik usunięty
Marcinekk

Mów za siebie

rokicz123

Na imdb pisze ,że Johnny dostał 35 mln;)

ocenił(a) film na 8
bs85

Tak czy siak, jakby dał mi chociaż 3mln, to nie musiałbym pracować do końca życia i zapewniłbym byt rodzinie na dwa pokolenia (żyłbym z odsetek :P ), a ten za jedną rolę zgarnia tyle, co nawet się w Lotto nie trafia, ech. Dobra, idę do szkoły teatralnej. :/

ocenił(a) film na 6
rokicz123

Tylko tyle? Myślałem, że zainkasuje przynajmniej dziewięciocyfrową kwotę. Pod koniec ubiegłego roku był news, że DiCaprio zarobił 1 mld, głównie dzięki Incepcji...

http://www.filmweb.pl/news/Leonardo+DiCaprio+kasow%C4%85+gwiazd%C4%85+roku-68454

sylar_217

Czytaj ze zrozumieniem. To jest news o tym że filmy w których grał tyle zarobiły, a nie on.

neo_angin

Miejsce pierwsze przypadło Leonardo DiCaprio, który za sprawą "Wyspy tajemnic" i "Incepcji" osiągnął wynik 1,1 miliarda dolarów.

Więc ocb? Albo autor newsa źle go napisał albo ty nie masz racji.... "(...)osiągnął wynik 1,1 mld"

bisban

"Magazyn Forbes spojrzał na filmowe gwiazdy I WYNIKI FINANSOWE ICH FILMÓW W KINACH NA CAŁYM ŚWIECIE " otb ;)

Rick18

No to dalsza część newsa jest źle napisana ;)

bisban

Ludzie, uzyjcie mozgownicy czasem. Miliard dolarow to jest polowa majatku Kulczyka. Nawet, jesli jest zle napisane, to nie ma co sie chwalic swoja komplenta niewiedza i podsylac takie linki.

bisban

Ależ jest prawidłowo napisany. Pisze że wyniki finansowe filmów. W dalszej części tekstu nie ma nic co mogłoby oświadczającego że to są zarobki tych aktorów.

neo_angin

Nie wiem,nie mam w czasie sesji mózgownicy :(

rokicz123

tak w ogóle...to "nie" z czasownikami pisze się ODDZIELNIE !!!! :o)

ocenił(a) film na 7
zgadnij_kto

Thx, będę już wiedział... :)