PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307727
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

hey <3
chciałabym się zapytać, bo doszły mnie słuchy, że kpt. Sparrow i Angelica będą parą , wiecie
coś o tym ? xd.

Moniq97

Jack wyzna jej, że ją kocha. Ona też mu to powie, razem nie będą. Jak dla mnie dobrze bo jak to Kapitan Jack Sparrow i dziewczyna :)

ocenił(a) film na 10
Mony95

oo ... . a będą się całować ? < 3

Moniq97

też jestem tego bardzo ciekawa

ocenił(a) film na 8
kasani1

W takim razie polecam obejrzenie filmu, bo gdy się zna fabułę i inne rzeczy typu całowanie się, nie ma już takiej frajdy.

ocenił(a) film na 6
Moniq97

tylko 1 mały buziak był na początku filmu :P szykowało się na konkret na końcu filmu jak Jack dał jej pistolet z jedna kulą i zostawił ja na wyspie. No ale już prawie prawie i to za co lubię Jacka poszedł do szalupy i ja olał, a ona do niego strzeliła xD

ocenił(a) film na 8
tomus014

Ja tam mam nadzieję na rozwinięcie ich wątku w następnych częściach filmu. Angelica to taki Jack w spódnicy, między nimi jest nie tylko uczucie, ale przede wszystkim chemia. To bardzo dynamiczny duet i myślę, że będą się świetnie uzupełniać , nie zatracając przy tym siebie.

Ja sama właśnie pracuję nad dwoma blogami na ten temat. Niedługo pojawią się na nich rozdziały, jest już opis fabuły, więc mam nadzieję, że ktoś z was zajrzy, oceni i może zostanie na dłużej ;D

http://artifacts-of-wind-and-tides.blogspot.com/ (5 część POTC)

http://accidentally-fell-in-love.blogspot.com/

(początek romansu Jack'a i Angelici, ich wspólne przygody i doświadczenia aż do ich ostatecznego rozstania).

SERDECZNIE ZAPRASZAM ;D

ocenił(a) film na 7
Moniq97

Mam pytanie: czy Ty kur*a byłaś kiedyś na takiej planecie jak Ziemia?

ocenił(a) film na 8
Andeddu

Nie rozumiem twojego pytania a tym bardziej nie wiem czym spowodowane jest takie oburzenie. Może zaczniesz od początku i zechcesz mnie oświecić? ^^