To cały Jack hehe ;) . Chociaż ciągle mnie zastanawiał czy choć trochę ją kochał.
kij mu w oko! gdyby byla msciwa powinna zebrac swoja zaloge i mu dokopac. ale nie jest. na milosc i sraczke nie ma rady...
Zanim wróci to jej już tam nie będzie. A ten wzrok o niczym nie świadczy. Nie musi mu wcale zaszkodzić. Mogla sobie np. pomyśleć: "Poczekaj, ty męska szowinistyczna świnio. Teraz to już mnie nie dostaniesz. Żebyś szczezł. Żebyś skamlał i łasił się jak mój pies, który znikł kiedyś w niewyjaśnionych okolicznościach... Teraz cierp, jak ja cierpiałam wcześniej... Amen".
Myślę, że wybuchnie z tego fajna wojna.
ps. Zdradzę Wam w sekrecie, że Sparrow rzucił ją dla mnie ;D Co mu po takiej latynoskiej sexbombie, skoro może mieć bladego rudzielca;D
to czekamy na następną część :D
ale chyba o to chodzi. wszyscy faceci by zostali, ale Jack to nie wszyscy, musi być oryginałem i nas zaskakiwać, na tym polega urok jego postaci ;
Okej. Przepraszam. To pozostałości po obcych wpływach. do niedawna mieszkałam w Stanach. Sąsiedzi byli do kitu, bo nie chcieli się kumplować, a ja strasznie towarzyska istota jestem.
No to wróciłam do kraju.
Na razie nietrzymanie moczu mi nie grozi. Nie narzekam na brak zdrowia i kondycji.
człowieku, jeszcze nie widziałm filmu i naprawdę zepsułeś mi humor, jak w komentarzach umieszcza się spoilery to się to napierw komunikuje "UWAGA SPOILER" !!!!!!!!!!
Pierwsza zasada jest taka że jak nie obejrzałeś/aś filmu to nie czytasz komentarzy, zresztą akurat bo ten niby spojler jest istotny...
nie zgodzę się z Tobą, czytam komentarze,m.in żeby stwierdzić, czy na film warto iść. Dużo ludzi o to pyta w komentarzach.....
I tak niczego nie straciłeś. Powinieneś mu teraz dziękować sałaciarzu, że nie musisz już oglądać tego gniota.
Dzielny kapitan z wąsem zostawił ją, aby żeglować po oceanie i stawać twarzą w twarz z przygodą!