PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307743
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

osobiście uważam, że zmiana reżysera źle wpłynęła na końcowy efekt filmu. pierwsze trzy części były niewiarygodne a ta po prostu rozczarowała mnie. oczekiwałam czegoś lepszego. dobrze ogląda mi się tylko sceny z Johny'm.
denerwujące jest ukazanie jako głównego wątku miłości syreny z człowiekiem.
a Wy jak myślicie ?

ocenił(a) film na 7
ola_po

Marshall zawiódł. Nie pokazał filmu o piratach, tylko zwykłą przygodówkę z piratami w rolach głównych bohaterów... Końcówka mnie rozczarowała.

ocenił(a) film na 7
ola_po

zmianę reżysera lekko da się odczuć, to fakt :) ale ogólnie scenariusz był też słabszy od poprzednich. wczoraj obejrzałam 4. i przyznam, że się zawiodłam, gdy na chwilę chciałam dać pauzę, a na pasku była już ponad połowa filmu.. dopiero w drugiej połowie filmu coś się zaczęło dziać. ale i tak trochę za mało jak dla mnie :)

ciekawa jestem tylko zakończenia, dlaczego Barbossa wybiera się na Tortugę.. jeśli powstanie 5 część, a jest to bardzo prawdopodobne, to mam nadzieję, że nieco bardziej się wysilą :)

ocenił(a) film na 9
ola_po

Wymiata gość grający króla Jerzego,i ten pączek oczywiście.he he he

ocenił(a) film na 8
ola_po

Brakuje mi wątku z Keirą Knightley i Bloom *nie wiem czy dobrze napisałem*, sczególnie z Keirą... Już samo to sprawiło, że dałem 2 gwiazdki niżej, dodatkowo zmiana reżysera, gwiazdką mniej i mniej wciągająca fabuła gwiazda mniej i wyszła z tego calutka 6.