PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307867
5,1 51 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Kolejny film?

ocenił(a) film na 10

Może ktoś wie ,czy będzie kolejna kontynuacja przygód kpt. Jack'a Sparrow'a?
Słyszałem ,że w tej części miał zginąć ,ale plotki się nie sprawdziły...

użytkownik usunięty
Tyranus

was to juz chyba calkiem pogrzalo. piraci bez jacka albo on bez piratow? ja mysle ze on dopiero sie rozkreci. a angelica powinna go dorwac skopac mu najpierw dupsko za ten numer na wyspie a potem razem z nim buszowac po wodach karaibskiego morza. lupic grabic mordowac etc.

ocenił(a) film na 10

Czy ktoś jeszcze wie "coś" na temat filmu?

Tyranus

no będą kolejne części, znajdziesz na filmwebie w powiązanych tytułach i poczytaj dyskusje ;]

ocenił(a) film na 8
Tyranus

No raz już "zginął" ;)

ocenił(a) film na 9
Jaro112

1 raz wystarczy ;P
Mam nadzieje że będą kolejne części ;P Uwielbiam Piratów z Karaibów a Deppa jeszcze bardziej ;P ;*

ocenił(a) film na 7
Vikiii

Ma być ponoć 7 filmów czyli teoretycznie do kiedy projekty bedą przynosić kasę to będą je trzaskać. Tu nie ma ograniczeń w ilości książek jak w przypadku Kronik Narnii, Harrego Pottera czy Zmierzchu. Piratów można robić w nieskończoność tak jak Bonda czy Indianę Jones. Mnie bardziej interasuje to jaki ten film jest. Poprzednie cząści mi sie podobały. Najlepsza moim zdaniem była Skrzynia umarlaka, a najsłabsza Na krańcu świata. Klątwa Czarnej Perły oczywiście pomiędzy nimi. Gdzie plasujecie Na nieznanych wodach, bo ja wybieram się do kina dopiero za tydzień. Mam nadzieję że jeszcze będą go grać.

ocenił(a) film na 10
Rahabiel

Jeśli ktoś tego nie widział: http://www.filmweb.pl/news/Pi%C4%85ta+i+sz%C3%B3sta+cz%C4%99%C5%9B%C4%87+%22Pira t%C3%B3w+z+Karaib%C3%B3w%22+kr%C4%99cona+jednocze%C5%9Bnie-67829

użytkownik usunięty
Rahabiel

Mój ranking wygląda tak:
1. Klątwa
2. Na nieznanych wodach
3.Na Krańcu Świata
4. Skrzynia

ocenił(a) film na 10

Każdy ma swoje zdanie...

ocenił(a) film na 9
Rahabiel

Bonda napisal IanFleming