PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307770
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Mam pytanko

ocenił(a) film na 5

Byłem na piratach w kinie i widziałem plakat jack'a sparrowa' miał jakieś 6 metrów wysokości i i 2 szerokości , nie z papieru tylko gumowy jednym słowem wielki kolos i mam takie pytanko czy jest możliwość dostania od kina takiego mega plakatu ? oczywiście jak przestaną grać już ten film czy może trzeba za to zapłacić ? co z tym robią ? wie ktoś może ? z dużo ludzi było i nie miałem jak się spytać.

JasonV

Wiec tak jak mieszkalem jeszcze w polsce...to kiedys na matrixie jak bylem daaawno, to tez w holu wisial plakat ale papierowy ale troche wiekszy niz normalny, wiec po filmie polazlem do recepcji i sie pytam co robia z plakatami i czy w odpowidnim czasie poprostu moglbym sobie taki wziasc..no wiec kobieta mowi zaraz wracam poszla pogadac pewnie z jakims menagerem i wrocila poszedlem do pokoju obok jakieegos pobocznego i z tego co zauwaczylem to mieli pare nie wiem czy tego samego ale pare zwinietych kopii i dala mi :) Jesli chodzi w Anglii gdzie aktualnie mieszkam to jak jakis sie upatrzy duzy, maly, 3D, normalny lub jakis inny to jak ladnie podejdziesz do tematu ;) to daja odrazu z usmiechem.
Ale jak teraz w polsce z tym wyglada,? jeszcze jak mowisz ze jakis gumowy i wielki no to nie wiem. Moze byc roznie ale najwieksza pewnosc bedziesz mial jak zaproponujesz ze cos za niego zaplacisz.
(Z tego co mi sie wydaje to poprostu kina, na premiery filmow dostaja "automatycznie" iles kopii takich plakatow roznych i na okres je wywieszaja, ale co napewno wiem to to ze po skonczeniu wyswitlania filmow, czy jak wchodzi jakis inny i sie zmieniaja plakaty to je poprostu wyzucaja, lub pozbywaja sie.)
Mam nadzieje ze pomoglo :)

ocenił(a) film na 8
MartinWinchesterSOA

mojemu wychowawcy z podstawówki dali papierowy model Walle'iego i tak stał na środku sali informatycznej ;)

ocenił(a) film na 3
MartinWinchesterSOA

W Cinema City zazwyczaj stoją pudła z plakatami, ale takimi mniejszymi papierowymi, a jeśli nie stoją to trzeba w kasach pytać. Problem w tym, że dobre plakaty rozchodzą się na pierwszym seansie w dniu premiery :) Z tym dużym musisz zapytać. Jeśli mają takich więcej może ci dadzą, jeśli mają tylko ten jeden to nie licz, że go dostaniesz, bo już pewnie któryś z pracowników kina sobie go zaklepał :)