PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307753
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Krótko : Zawiodłem się 1/10

sender300

To zobacz "Majka". Może wpdanie w twój gust.

ocenił(a) film na 1
dawid13

Jeżeli chodzi ci o ten serial to już go widziałem i nie przypadł mi do gustu

ocenił(a) film na 10
sender300

aha czyli należysz do tej reszty troli którzy oceniają film 1/10 bo się zawiedli ... weźcie się ludzie ogarnijcie i zacznijcie oceniać filmy obiektywnie... szkoda mi cie człowieku widać ze twoje IQ wystarcza ci tylko na oddychanie

ocenił(a) film na 5
skyline8

a gdzie jest powiedziane, że sender300 musiał podobać się ten film ??? jeśli wyraził swoją ocenę, w tym przypadku najniższą, to oznacza to, że nie jest obiektywny ???? lol . .

ocenił(a) film na 6
lord_slayer

jakby sie nad tym tak dobrze zastanowic to raczej tak
gusta gustami ale film na 1 raczej nie zasluguje nawet jesli sie nie podoba

ocenił(a) film na 5
El_Magiko

w sumie się z Tobą zgadzam ;) , ale to być może dlatego, że sam nie oceniam go na 1/10 tylko wyżej

ocenił(a) film na 6
lord_slayer

ja to widze tak: film jest dobrze zmontowany, ujecia, efekty montaz jesli nie zachwycaja to i tak sa na dobrym poziomie, dobra obsada, nawet jesli nikt nie pokazuje niczego niesamowitego to wszyscy graja na dobrym poziomie itd, wiec nawet jak film sie nie podoba zabardzo to i tak jest przyzwoicie zrobiony wiec na 1 nie zasluguje
nie mozna oceniac tak "zawiodlem sie-1/10, spodobal sie to odrazu 10/10"
po to sa oceny pomiedzy

ocenił(a) film na 6
El_Magiko

Żadnego polotu i finezji,"zwroty akcji" kompletnie do przewidzenia. Nawet Jack Sparrow nie był już tak barwną postacią jak w poprzednich częściach.

ocenił(a) film na 7
mdkww

zgadzam się, film taki mdły, nie powiem z 2 razy może mnie coś tam zaskoczyło, ale Jack kiepściutko ( i włosy coś mu bardzo zjaśniały), ogólnie jakaś charakteryzacja gorsza mi się wydala. Na tle poprzednich części wypada blado. Oczywiście film można zobaczyć, ale przynajmniej ja tej części nie mam zamiaru więcej oglądać. Zgadzam się też, że film nie zasłużył na 1, aczkolwiek każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, tylko proponuje to argumentować, a nie chwalić się że wystawiło się taka ocenę ,a nie inną bez uzasadnień.

ocenił(a) film na 7
sender300

i własnie przez takie szczeniackie ocenianie wiele wartościowych filmów ma na filmwebie niskie noty.
dla mnie film co najmniej dobry 7/10
soundtrack świetny, obasada bardzo dobra (oprócz Penelopy;), znakomity montaż i zdjęcia, film nie nudzi, piekne plenery, ładnie poprowadzona fabuła, wspaaaaaniałe syreny. Arcydzieło to to nie jest, ale żeby dać 1 pkt? no bez przesady
dałbym oczko wyżej ale Penelope kompletnie mi nie pochodzi - ani jako aktorka, ani jako kobieta ;)

ocenił(a) film na 6
cronin35

jak dla mnie najgorsza ze wszystkich czesci , zawiodłem sie 6-10