PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307753
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Najgorszy ze wszystkich do tej pory i na prawdę mogli poprzestać na 3 częściach.

piczympoom

Zgadzam się. Chyba pomyśleli, że jeśli coś się udało raz to czemu by nie spróbować po raz czwarty :P

ocenił(a) film na 5
martosz345

zgadzam się, ale z ostatnim, trochę naciągany, ale mi się podobał Penelope, Johnny, jest dobrze :)

Wikuu

Johnny był fajny, ale Cruz nie pasowała tam ani trochę :P

ocenił(a) film na 6
martosz345

Dokładnie, Penelope jest w ogóle nie z tej bajki.
A mnie osobiście film nudził (:

karlajnn

Najgorsza część. Po prostu :P

ocenił(a) film na 5
martosz345

tak w umie, to masz rację, ale wyglądała ładnie :)

Wikuu

Wygląd to trochę mało żeby wystąpić w takim filmie jak piraci :P

ocenił(a) film na 5
martosz345

Haha w sumie racja :)

Wikuu

jedynka była naprawdę fajna, a teraz to jakaś straszna nuda wyszła :(

ocenił(a) film na 7
martosz345

Cruz jest tam idealna, fanki po prostu są zazdrosne ;D

mishmerkes

No nie wiem, ale jak kto woli :)
Nie pasowała mi tam po prostu. Nie oceniaj jak nie wiesz :P

ocenił(a) film na 7
martosz345

Domyślam się ;P.
A Keira Kaira czy jak jej tam, pasowała w poprzednich?

mishmerkes

Cóż... Pasowała lepiej niż Cruz :P
Ale i tak Jack Sparrow jest zawsze THE BEST! Oj... Przepraszam... KAPITAN Jack Sparrow! :D

ocenił(a) film na 7
martosz345

nie wiem co powinna zrobić, by pasować, bo przecież Keira była tak drętwa jak to tylko możliwe ;D
Wiadomo, ktp. Jack forever :D

mishmerkes

No i tu rodzi się porozumienie :)

ocenił(a) film na 8
piczympoom

Wg mnie film jest gorszy tylko od pierwszej części.

użytkownik usunięty
BlueMikiS

wezcie sie ogarnijcie, nie chcecie to nie ogladajcie, ja uwielbiam ta serie i moze dla mnie wyjsc nawet milion czesci

nie wiem jak ciebie ale nie kazdego obchodzi twoja jakze subiektywna ocena filmu i kazdy moze sie tutaj wypowiedziec.

wg mnie film nie zasluguje na dlugie owacje na stojaco. Dla ludzi ktorzy lubia serie ( w tym dla mnie ) na bank jakos tam na swoj sposob zachwycil.

Niestety wielkie minus za scene finalowa... totalna klapa, porazka, nieudacznictwo, zlo, mokre zapalki i wygazowany browar.
[SPOILER]
Mialem nadzieje na jakas akcje a tu dupa- wszyscy sie wpieprzyli do fontanny jak do jakiejs ciasnej klitki pocieli sie troche i najlepsze jest to: ni z gruszki ni z pietruszki hiszpanie zawijaja dupe w troki i wychodza tylnym wyjsciem:D hahaha no banal...

szkoda tez ze nie pokazali jakiegos abordazu:) no i ciekaw jestem jak bedzie wygladala kolejna czesc bo juz sobie otworzyli ku niej droge poprzez ten worek pelen statkow;]

ocenił(a) film na 4
piczympoom

zgadzam się z przedmówcą, film dla mnie był totalną klapą... w kinie myślałam, że nie usiedzę na miejscu. Czekałam na niego z niecierpliwością bo lubiłam całą serię... Po tym nawet nie wiem czy wybiorę się na następne, jeżeli się pojawią