Jaka może być fabuła czwórki ? Eee... W trójce było już wszystko wyjaśnione i zakończenie też jakoś kontynuacji nie zapowiadało. Czy coś przeoczyłem ?
a kto powiedział że to musi być widać w poprzedniej części? jak sie chce to zawsze mozna znaleźć nowe wątki i wszystko od nowa zagmatwać ;p
Dla zielonego mogą ich nawet wysłać w kosmos ;] Ja żałuję, że poszedłem na 3 część, czwórki nawet zwiastunów nie chcę widzieć ;/
Po napisach końcowych jest scena, jak Keira wychodzi na plażę z małym chłopcem (to chyba syn). Już nie pamiętam dobrze, ale chyba dzieje się to 10 lat później i na horyzoncie widać przypływającego na statku Willa. Jak macie film na dvd to sprawdźcie sobie.
w końcówce... Jack płynie w łódce otwiera mapę , obraca ją widać puchar, jak to nie jest zapowiedź kontynuacji to ja nie wiem co nią możne być ;)
"w końcówce... Jack płynie w łódce otwiera mapę , obraca ją widać puchar, jak to nie jest zapowiedź kontynuacji to ja nie wiem co nią możne być ;)" Jestem pewny ze tworcy pojda wlasnie w ta strone.Jack bedzie chcial zdobyc niesmiertelnosc jak jego tatus a Barbossa pewnie bedzie mial podobne plany wiec napewno maja plan na 4 czesc.Co do Elizabeth i Willa to watpie aby sie pojawili w filmie.Ich watki zostaly zakonczone i zostana zastapieni nowymi postaciami xD
Skoro już tak to ma wyglądać, to najlepiej będzie nie robić z tego PotC 4, tylko coś innego, pod innym tytułem - nakręcić, przypuśćmy, kolejną trylogię w oparciu o Piratów. A już tym bardziej to będzie najlepsze, skoro dwie postacie pierwszoplanowe znikają z filmu. W takim układzie Jack powinien zejść na drugi plan (nie mówię, że ma całkiem zniknąć, bo zbyt charakterystycna z niego postać), a głowni bohaterowie powinni być zupełnie nowi i niekoniecznie związani z poprzednimi trzema częściami PotC. Jeśli to miałaby być nowa piracka trylogia, dla której Piraci z Karaibów byliby jedynie bazą i tłem, to pewnie poszłabym na to z chęcią do kina ^^. Bo jeśli to jednak będzie czwórka to...
Bawicie mnie do łez...boszee drogi to jest film przygodowy i niech kreca jeszcze z 10 czesci byle tryzmaly poziom...dorabiacie sobie w glowahch bóg wie jakie dylematy nt bohaterów watków tla etc.
ze jakis watek sie skonczyl czy nie..zakonczenie trygoli cos zostalo rozwiazane...hehehe i jaki ma miec tytul...hahaha nie no...po prostu jaja z karaibów...
To, że ktoś Cię bawi do łez nie oznacza, że inni nie mają prawa wyrażać swojego zdania. Ja osobiście jestem przeciwna nakręceniu 4 części Piratów. I to jest tylko i wyłącznie moje zdanie...
:)
hahaha kabaret..
Czy ja powiedzialem ze ktos nie ma prawa wyrazić swojej opinii???
NIE NAISALEM TAK
....wiec twój post jest bez sensu...a co więcej to ty sprzeciwiasz sie kreceniu 4 czesci filmu...do czego nie masz prawa...bo jak ktos bedzie chcial nakrecic to nikomu nic do tego...
co najwyzej mozesz powiedziec ze nie popierasz...i jakos to uzasadnic...bo temu sluzy forum zeby zabrac glos w dyskusji uzasadnic swoje stanowisko i przekonac rzeczowo innych do swojego zdania...no bo jesli nie chcesz nikogo przekonywac to nei ma sensu sie odzywac
pzdr
Na pewno tworcy pojda w strone z ta mapa , Jack ukradl ja Barbossie czy jak sie zwal ^^ A ja bardzo lubie ten film i oby krecili dalej ^^ poki nie wyeksploatuja wszystkich mozliwych pomyslow ^^ Ahoy ! :D
czy Wy nie czytacie uważnie?
"Po napisach końcowych jest scena, jak Keira wychodzi na plażę z małym chłopcem (to chyba syn). Już nie pamiętam dobrze, ale chyba dzieje się to 10 lat później i na horyzoncie widać przypływającego na statku Willa. Jak macie film na dvd to sprawdźcie sobie."
...co oznacza, ze Will ma syna. Dalsze części, jakie miałyby powstać, będą zapewne o tym dzieciaku.
Chyba kpisz. Na bank glownym motywem bedzie fontanna zycia i dam sobie za to reke uciac ze Barbossa i Jack beda glownymi bohaterami.
Myślę, że zostanie ociągnięty i wątek ze Źródłem Młodości, i ten z synem Willa. Np. w takiej formie, że młody zapragnie skosztować życia swojego ojca, albo spróbuje zrównać się z jego legendą i na skutek przeróżnych zbiegów okoliczności trafi pod komendę Jacka, tym samym włączając się mimowolnie w kolejną część rywalizacji Sparrowa i Barbossy. Nawet nie wydaje się to takie z palca wyssane moim zdaniem...;P