Szukałam w internecie wszystkiego pod hasłem "Piraci z Karaibów". Znalazłam coś o 5 części. Ma nosic tytół "Piraci z Karaibów Zaginiona Głębia". Maje koleżanki z klasy mówią, że to po części się zgadza ( tytuł), bo w końcu ta syrena Serina, czy jak ona miała wciągnęeła tego duchownego pod wodę i nie było pokazane, co się z nim stało. Czytałam też "wywiad" z Janny'm Depp'em i mówił, że nie należy się z tym śpieszyć, żeby eydać to przed gwiazdką, więc jeśli tak, to będzie dopiero w 2014r.
Mam tylko jedno pytanie:
CZY TO PRAWDA?
Gówno prawda ;)
Prawdą jest to, że film będzie w 2014 i że Depp nie chce się spieszyć.
To prawda !!!
Następna część 5 będzie miała tytuł ,, Zaginiona głębia''
Szkoda tylko że dopiero w 2014r.
Nie mogę się doczekać premiery w Polsce :D
♥♥Kocham Piratów z Karaibów♥♥
Nie wiem ile z tego wszystkiego prawdy, ale cieszę się że powstanie nowa część czekam z niecierpliwością i oczekuję hitu gdyż najnowsza część "na nieznanych wodach" zawierała parę błędów 1: Brak bitwy okrętów 2: Brak czarnej perły (po za butelką). Oraz liczę na produkcję 3 godzinną bo w porównaniu do poprzednich najnowsza była krótsza. Pozdrawiam ;)
Jasne tak jak wszyscy mówili, że 4 część będzie nosiła tytuł ''Fontanna Młodości'' mogę na ten film poczekać nawet do 2020 roku, proszę tylko o porządną ekranizację.