PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307743
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Uważam że to nawet dobrze że teraz zdecydowali się nakręcić kolejne części. Dobrze że teraz będą kręcić następne filmy, kiedy Depp i reszta obsady jest w miarę młoda i w niezłej formie, gorzej by było jakby dopiero po jakichś dwudziestu latach zdecydowali się robić kontynuacje, tak jak to np było w przypadku Indiany Jonsa, gdzie od premiery trzeciej do czwartej części minęło 19 lat. Jeśli koleni "piraci" mają trzymać poziom poprzednich filmów, to w sumie czemu mieliby ich nie kręcić, pewnie każdy chętnie je obejrzy.

użytkownik usunięty
MateuszS2010

Aye, masz rację. A ja czekam na czwórkę z niecierpliwością gdyż jestem wielkim fanem Piratów z Karaibów. Ubolewam jedynie nad tym, że w czwórce nie będzie Orlando Blooma, bardzo go lubiłem w roli Willa.

ocenił(a) film na 5

Szczerze, nie widzę sensu kręcenia 4 części.
poprzednie 3 części były dobre, na wszytkich byłem w kinie, ale przy trzeciej zacząłem się nudzić, ile w kółko można oglądać to samo i to samo.
4 część zapewne, nie wniesie niczego nowego, będzie zapewne przyzwoita, ale co z tego? Ile można wałkować ten sam temat? (pytanie retorycznie-każdy zna odpowiedź)
Jestem na nie, bo nie wiem jak was, ale mnie nudzi oglądanie w kółko tego samego.

ocenił(a) film na 6
Mathiej

"Mathiej " może głupie porównanie a jaki sens było kręcenie nowej trylogii Gwiezdnych Wojen? , ja np. uważam że nowe GW to jest totalne nieporozumienie , dla mnie zawsze będzie istniała tylko oryginalna trylogia
A co do Piratów to jak będą podobne do jedynki i dwójki to mogą nawet nakręcić z dziesięć części

MateuszS2010

ja bardzo chętnie pójdę do kina na 4 część . Depp gra tak niesamowicie, że chyba mi sie nigdy nie znudzi, choćby zrobili jeszcze milion części :pp