PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307732
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Nowinki!!!

ocenił(a) film na 6

W tym temacie piszemy nowinki dot. czwartej serii Piratów z Karaibów ;)
Co do tytułów to są różne wersje:
- Piraci z Karaibów: Fontanna Młodości (Pirates of the Carraibean: Fountain of Youth);
- Piraci z Karaibów: Źródło Młodości;
- Piraci z Karaibów: Druga Strona Przeznaczenia (Pirates of the Carraibean: The Other Site of Destiny).

Ja najbardziej jestem przekonany do tej ostatniej nazwy. Wiem także, że scenariusz do czwórki jest już gotowy.

Mruck

Piraci z Karaibów: Źródło Życia :] Moim zdaniem pasuje jak ulał.

ocenił(a) film na 7
Mruck

pierwszy tytuł chyba najlepszy. ;)
Hm, to prawda, że córkę Jacka ma zagrać Evanna Lynch (Luna Lovegood z Pottera)?

ocenił(a) film na 8
Monicza

Było by super ;) bARDZO LUBIE TĄ AKTORKĘ :)

Monicza

Pierwsze słyszę, że Jack ma mieć córkę - słyszałam, że będzie miał syna, owszem, ale córkę?? I ponoć ma go zagrać nie kto inny jak ZAC EFRON - jednym słowem porażka i katastrofa... ;]

ocenił(a) film na 7
cisza91

Ahahaha ten lalus na pirata??!!No juz bez przesady przeciez to profanacja, chociaz nie wiem kto z mlodego pokolenia by sie nadawal, moze nieogolony Shia Labeouf ;) Chyba tylko on pasuje, tak mi sie wydaje, Redcliff, ale on to na zawsze zostanie czarodziejem, a moze ten typ ze Zmierzchu?Nie pamietam jak sie nazywa...

ocenił(a) film na 7
persching16

Pattison?! Proszę cię.

Zawsze można wziąć jakiegoś kolesia z castingu, może będzie strzałem w
dziesiątkę... ;)

ocenił(a) film na 7
Monicza

Dobre dobre, nowy maajtek na pokladzie, przestraszony i zagubiony w jakze okrutnym i obcym otaczajabym go swiecie obok ojca pijaka(rum:D) ktory nim sie nie zajmuje tylko szuka przygod ;] to świezak zagra wysmienicie ;]

ocenił(a) film na 7
persching16

Tak, a później zostanie kolejną gwiazdką Pudelka albo narkomanem. xDD
(przepraszam, nie mogłam się powstrzymać)

ocenił(a) film na 7
Monicza

Tak i beda czic sie z apratem by zrobic fotke ze szlugiem i go "skompromitowac" na oczach calego swiata.Napewno zostanie od razu pijakiem "Mloda gwiazda widziana obok rekwizytu z filmu "Piraci z karaibów" przypominajacego RUM, czyzby to koniec jego kariery??" xD Polewa na maxaaa:D

ocenił(a) film na 7
persching16

Albo stwierdzą, że ma romans z 3 razy starszą od siebie i mężatą aktorką.
;D

ocenił(a) film na 7
Monicza

Nie!!Zrobia przeciez z niego geja napewno "Mloda gwiazda widziana na planie "Piratów z Karaibów", czyzby podkochiwal sie w meskiej czesci obsady?" - bez argumentów ale plota jest :D

ocenił(a) film na 7
persching16

A oni kiedykolwiek ich potrzebują? ;p

za krótki.

ocenił(a) film na 7
Monicza

No wlasnie nie, ale tak samo moge powiedziec/napisac ja "Sluchaj widzialem kumpla na Centralnym, napewno cpa, bo to siedlisko narkomanow, tak naprawde nie widzialem ich ale napewno tam sa bo to Dworzec" xD i juz material na plotke ;]

ocenił(a) film na 7
persching16

Zrób z tego film. ;DD

Zbaczamy z tematu. ;p

ocenił(a) film na 7
Monicza

Tak i piszemy po 2 posty ;) tu inna rozmowa i na dole inna :D

ocenił(a) film na 3
Mruck

No to nowinka Orlando Bloom nie zagra w 4 części Piratów odmówił ponieważ jak sam twierdzi pragnie poświęcić więcej czasu sprawom osobistym. Poczekamy co powie jak mu odpowiednią kwotę zaproponują ;)

ocenił(a) film na 7
zonk_2

Wlasnie i o to chodzi, pieniadze kieruja wszystkim nawet czasem i zyciem osobistym ;)

ocenił(a) film na 7
zonk_2

Słyszałam o tym już dawno, że ma go podobno nie być. Ale wtedy Piraci nie
będą tacy sami - przecież z całej trójki to on był tym "najmoralniejszym",
zawsze z czystymi intencjami. Jak go zabraknie to tak, jakby z np. Pottera
wziąć Rona. Sami widzieliście, jak było bez niego w siódmej części...

Na pewno odpowiednią gażę dostanie, przecież jakiego formatu film też...

ocenił(a) film na 7
Monicza

Nie moze go zabraknac, przeciez wiekszosc piszczacych różowych nastolatek ida dla niego na film ;]

ocenił(a) film na 7
persching16

Nieprawda, ja idę dla Johnny'ego. xDD

Nie no, żartuję, ale przyznam się bez bicia, że ze względu na niego
obejrzałam I część. Bo sama idea filmu o piratach wydawała mi się mało
ciekawa. Ale później mnie samo wciągnęło. ;D

ocenił(a) film na 7
Monicza

Ale ja ide dla Orlando, juz przeszlismy na Ty 8) Ok a tak serio ide bo lubie, podoba mi sie obsada, scenariusze, akcja i w ogole wszystko :D

ocenił(a) film na 7
persching16

Narazie moje serce na nowo podbila seria Underworld ;] Ja tam lubie spamowac tematy jakby co xD Nie przeszkadza mi to :p

ocenił(a) film na 7
persching16

Mnie strasznie irytuje , jak chcę np. znaleźć coś na forum, a tu SPAM...
Dlatego nie róbmy tak innym. ;D

Ja seriale <3 (xD), właśnie oglądam Big Bang Theory. ;p

ocenił(a) film na 7
Monicza

No zaakceptuj to zaproszenie, to nie bedziemy spamowac, tylko wiadomosci wysylac!!!!:P Uparta dziewczyna!:D

ocenił(a) film na 7
persching16

Zaakceptowałam. ;p Mimo wszystko, na mojej przeglądarce (Safari) nie
działa Skrzynka Odbiorcza ._.

Ew. pisz na gg, 7507637. ;p

zonk_2

O tym że Bloom nie ma zagrać ja słyszałem tego samego dnia co 3 wyszła ;]
Oglądałem na "E!" audycje z premiery czy coś takiego i pytali się Blooma co planuje teraz robić jak już zakończył karierę jako pirat, a on ze chce odpocząć (ja sie przestraszyłem wtedy bo myślałem że kolejnych części nie będzie :PP) Tak szczerze to go nie lubię ale ten film bez niego to będzie całkiem co innego... a bez Keiry to wgl ;D Ale najważniejsze że Johnny ogłosił ze chętnie wcieli się w postać Sparrowa (też na "E!" widziałem :PP). Mówił ze sie nie może doczekać by przywdziać strój Jacka i ruszyć na bezkresne wody :D

Johnny_D

Jak zabraknie Willa, nie będzie kogo oszukiwać i robić w konia, a jak jeszcze zabraknie Elizabeth (Keira ponoć jeszcze się waha), nie będzie po co dawać się wciągać w gierki Jacka, by ją ratować. Chociaż jak dla mnie w filmie mógłby wystąpić tylko Jack Sparrow, i tak zarobiliby miliony.