PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307732
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Oby tylko wytrwał do siódmej części bo nie wyobrażam sobie tego filmu bez Niego. Wykreował chyba najciekawszą postać ostatnich lat i oby tak dalej :)

ocenił(a) film na 10

7 ? Johnny poważnie zastanawia się nad tym czy aby na pewno zagrać w 4 części a Ty marzysz o 7.

użytkownik usunięty
JohnnysLover

Myślę że on tylko tak mówi a jak przyjdzie co do czego to jeszcze się pojawi. Mam taką nadzieję :)

ocenił(a) film na 7

jeśli będą w stanie mu dużo zapłacić (a raczej w to nie wątpię) to z pewnością się pojawi

ocenił(a) film na 10
Przemek_92_

W tym momencie obraziłeś Depp'a. Jeśli ten człowiek gra dla pieniędzy to ja jestem święta ....

ocenił(a) film na 7
JohnnysLover

z tego co pamiętam (ale słabo u mnie z pamięcią) to jego honorarium było BARDZO wysokie

ocenił(a) film na 10
Przemek_92_

co nie znaczy, że gra dla pieniędzy ....

ocenił(a) film na 6
JohnnysLover

Johnny napewno nie gra dla pieniędzy.

A co do tematu to przecież jeśli dobrze pamiętam to przy pierwszej albo drugiej części Johnny zarzekał się że zagra we wszystkich 7 częściach i co ? Nie będzie mu szkoda porzucić Jacka Sparowa ?

ocenił(a) film na 10
Cryworld

Zmienił zdanie po tym jak z Disney'a odszedł Dick Cook i zmieniła się praktycznie cała ekipa PzK. Johnny powiedział, że nie ma do nich zaufania i poważnie zastanawia się nad odrzuceniem roli Sparrow'a.
Stwierdził, że teraz wszystko zależy od jakości scenariusza.
Później pojawiły się plotki, że czwarta część ma być ostaniom z udziałem Depp'a, ale akurat ta informacja nie jest potwierdzona.

ocenił(a) film na 6
JohnnysLover

I oby była tylko plotką :)