PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307743
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Prośba

ocenił(a) film na 7

Prośba do użytkownika Davy_jones.
Widać, że jesteś wielkim fanem piratów, to ty umieszczasz na tym forum właściwie wszystkie nowe informacje. Mógłbyś otworzyć nowy temat i napisać tam wszystko, co wiemy o fabule itd. Posklejać te wszystkie informacje, które wcześniej zamieściłeś. Myślę, że to by nam wszystkim rozjaśniło sytuację:) Szacun dla ciebie, jesteś moim ulubionym użytkownikiem.

użytkownik usunięty
szymon0018

Dzięki wielkie. Miło mi. Planuję otworzyć forum, w którym byłby zawarte wszystkie te informacje i moglibyśmy prowadzić dyskusje. Byłoby one bez spamowania i głupich komentarzy. Tylko dla prawdziwych fanów "Piratów z Karaibów". Co o tym myślisz?

Przepraszam, że się wtrącam ale dla mnie to jest znakomity pomysł!:) Myślę, że powinno powstać takie forum użytkownika Davy;ego Jonesa:):) jak najbardziej.

dawid13

Szczerze... też o tym myślałam i też sądziłam, że to Davy_Jones powinnien to forum otworzyć :)
Ty tyle tego wszystkiego wiesz :)

ocenił(a) film na 7
CaptainGreenlight

Całkowicie się z tobą zgadzam. No i was też lubię:)

ocenił(a) film na 9
szymon0018

swietny pomysl;)))))

feniks0913

No to, Davy_Jonesie, czekamy :)

użytkownik usunięty
CaptainGreenlight

Dzięki. Pracuję nad tym. Jak skończę to podam linka.

Dobrze :D to powodzenia :)

ocenił(a) film na 9
szymon0018

O fajnie przydalo by sie takie forum troche jak polskie keep to the code :)

ocenił(a) film na 6
Luthien_Tinuviel

Słodko, słodko ;) Forum o Piratach bez offtopów, brzmi zabawnie! Ciekawa jestem kiedy Was do OT zacznie ciągnąć, zobaczyć jak to jest.... zostaję przy starej dobrej Curiosity, forum królestwo offtopu. Aha: to nie znaczy wcale, że jak ktoś pisze nie na temat w tematach o piratach to nie jest prawdziwym fanem. Tylko że lubi mówić. Piszcie wytrwale, bracia po fachu ;)

użytkownik usunięty
Martucha_Zla

"Aha: to nie znaczy wcale, że jak ktoś pisze nie na temat w tematach o piratach to nie jest prawdziwym fanem."

Nikt tego nie stwierdził.

"Ciekawa jestem kiedy Was do OT zacznie ciągnąć, zobaczyć jak to jest...."

Na forum będzie dział, w którym będziemy prowadzić dyskusje na różne tematy.

"zostaję przy starej dobrej Curiosity"

Nikt nikogo nie zmusza.

nasz temat to drobna prowokacja i jest jak najbardziej na miejscu. Dokładnie w tym okresie czasu zamknięto nasz temat kiedy dobrnęliśmy do 10 000 tysięcy postów! Traktujemy to jak rocznice. przypominamy tylko o sobie. Nie musicie tam nic pisać,ani nic czytać. Macie w tytule w temacie dokładnie to co w nim jest. Życzenia od Curiosity. Nikt was nie wprowadza w błąd

Owszem przydałby wam się temat lub forum , w którym wszystko jest uporządkowane , bo sama za czasów piratów części 3 zakładałam takie
I pochwalam i popieram pomysł :)
Trzymajcie się wilki morskie

Cpt_Pchelka

zamknięto wasz temat? ale dlaczego?
bo ja jestem tu od niedawna i tak średnio wiem o co chodzi :)

CaptainGreenlight

Ja chętnie udzielał bym się na taki forum.
czekam.

kamilx98

Davy_Jones, jak Ci idzie, jeżeli zacząłeś? :)

ocenił(a) film na 10
CaptainGreenlight

czekam na info:)

użytkownik usunięty
CaptainGreenlight

Oczywiście, że zacząłem. Musiałem je trochę podrasować. Teraz zapełniam forum tematami, żeby nie było pusto na wejściu i piszę Kodeks Piracki. Mam nadzieję, że stworzymy fajną załogę.

O tak;) super załogę. To gdzie odmierzamy kurs;) Może na Tortugę gdzie myślę spotkamy Jacka Sparrowa;) hahaha

dawid13

Stworzymy super załogę ! :D Wierną i pirrracką :D

CaptainGreenlight

Więc czekamy.

ocenił(a) film na 7
kamilx98

Niecierpliwie.

ocenił(a) film na 7
szymon0018

Proszę was, nie zmieniajcie nicków na nowym forum, żey było wiadomo, kto jest kto :)

szymon0018

Ja nie zmienie.

dawid13

Ja też nie zmienię - CaptainGreenlight i już :D

ocenił(a) film na 7
CaptainGreenlight

Davy_Jones, co tam słychać w pracy?

ocenił(a) film na 10
szymon0018

ALe będzie CZAD! :)