PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 308000
5,0 53 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Nie róbcie czwartej częsci! Nie ciagnijcie tego na siłę i nie niszczcie image'u tego filmu! Niech zostanie taki jaki jest. Będzie co wspomina ;] i opowiadac a ta czwarta częsc wszystko zrujnuje. Jeśli dwoje grajacych głowne role aktorów deklaruje że odchodzi to moim na co robic??
Dla kasy zapewne. Ludzie przyjda do kin z ciekawości i kasa będzie...;/

MrAnderson

Mi tam to nie przeszkadza...może okaże się ,że ta część będzie lepsza od ostatniej.

ocenił(a) film na 1
MrAnderson

Jak dla mnie niech sobie powstaje tyle części ile im się żywnie podoba. Nie wiem czy to jest naciągane czy nie. Wiem tylko, że jestem zakochana w czasach gdzież to Anglia z Francją prowadziły wojny, na morzach królowali piraci, floty itd. Tutaj ten film ma plusa. Jeśli chodzi o emocjonalność to oglądam filmy, które wymagają zastanowienia się, mają drugie ukryte dno, no ale nie da się cały czas tego oglądać O_O. Trzeba od czasu do czasu obejrzeć coś banalnego, z banalną fabułą, gdzie można cieszyć wzrok kostiumami, statkami i pięknymi czasami, które kiedyś na Ziemi miały miejsce.
Nie będę oceniać tego filmu, bo i tak mi się będzie podobać ze względu na klimat tamtych czasów. Nie jestem więc w stanie na dzień dzisiejszy wystawić obiektywnej oceny tej całej ekranizacji wszystkich części. Ale myślę, że z czasem przyjdzie mi to coraz to łatwiej ;p
I skończcie wreszcie wjeżdżać tak na tą 4 część. Co za problem NIE iść w takim wypadku do kina ;]