PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307732
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Nie jestem fanem Piratów ... Film o wiele za długi i nudny . Na uwage zasługuje głównie
muzyka i zdjecia . Moja ocena 5/10 .

ocenił(a) film na 5
jacekxp1

Ja jestem fanem pierwszej części jak bywa w tego rodzaju produkcjach gdzie fabuła jest sprawą drugorzędna a najwazniejsze jest rozmach bajkowość scenografia efekty itp Więc jesli jest to zrobione realizatorsko po mistrzowsku pomysłowo jesli chodzi o całą otoczkę do tego przyprawione lekkim humorem to jestem za Kolejne częśći to juz powielanie schematów a więc nic odkrywczego i zaskakującego bo fabularnie jak wspominałem te filmy są schematyczne i miałkie Czyli nuda

użytkownik usunięty
piopio

Każdy ma swoją opinię,mi się ten film podobał :P

ocenił(a) film na 4
piopio

Odnoszę podobne wrażenie. Lubię produkcje przygodowe, delikatne fantasy i uwielbiam Deepa. Mimo tego momentami czułam że aktorzy zamiast odtwarzać role grają a piraci pzy czwartej części zaczęli mnie nudzić.

ocenił(a) film na 4
piopio

Ależ to zupełnie tak samo, jak w części pierwszej, która również nic nowego nie wnosiła. Moim zdaniem nie najgorsza ta część, Brak strasznie irytującego duetu: Knithley-Bloom, tylko wyszedł na dobre. Podobnie, jak spora dawka Geoffreya Rusha :]
Jak dla mnie porównywalna do jedynki, znacznie góruje nad dwójką, mniej znacznie nad trójką. Tak, czy inaczej, nie jest to kino wysokich lotów, a jako prosta rozrywka film może być nużący. Muzyka zdecydowanie na plus.

użytkownik usunięty
jacekxp1

... krótko zwięźle i na temat. Chyba nic do dodania poza tym że film powiela schemat 'tak bym chciał pokazać coś strasznego ale z drugiej strony sam się boję...' w końcu mamy papkę która nie jest ani dla dzieci ani dla starszych.
cztery/dziesięć ^^