PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307785
5,1 51 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Rewelacja!

ocenił(a) film na 10

Uważam że 1sza i właśnie 4ta część Piratów to najlepsze filmy ze wszystkich. Nawet przez
minutę się nie nudziłam!!! Humor, przygoda, akcja, wszystko czego było potrzeba znalazło
się tam. A słynnej pary z pierwszych trzech części braku nawet nie poczułam. Uwierzcie,
fenomenalny film!

ocenił(a) film na 8
Zuzanka08

Mam podobne odczucia po obejrzeniu tego filmu - naprawdę jest fajny. I nie jest wcale beznadziejny ani gorszy od poprzednich, jest po prostu inny. No, chyba że ktoś się nastawiał na powtórkę z rozrywki - chodzi mi o to, że jeśli ktoś myślał że film będzie kropka w kropkę jak jedynka to faktycznie mógł się zawieść. Ale po zwiastunach i opisach trzeba było się spodziewać czegoś innego, więc ogółem film robi bardzo dobre wrażenie.

ocenił(a) film na 7
Kino_maniaczka_

fabuła jest na podstawie ksiazki ''On stranger tides'' wiec chyba film musial byc taki jaki byl. jak dla mnie bomba. ;D

ocenił(a) film na 6
Papiryj

fabuła to jedno, a sposób jej opowiedzenia to drugie. Fabuła była ok, ale sceny źle nakręcone, bez "tempa", bez klimatu. Słaby kamerzysta, słabe efekty specjalne.

ocenił(a) film na 6
Zuzanka08

Racja mnie strasznie wciągnął ten film wciągnął. Ciekawe czy zrobią kolejną część... Kolejne części pokazywały to że jednak kontynuacja będzie, tu można też tak myśleć skoro odzyskał Perłę. Ale po tym co zrobili w 2 części filmu jak ktoś uważnie oglądał to może być jeszcze kilka . Ale ma zawsze busole wiec może wszystko xD

tomus014

Ej! Jest jeszcze jeden istotny element: co [kpt.] Jack zrobiłby bez rumu? ;D