PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307510
5,0 44 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Scena po napisach

użytkownik usunięty

Czy jest w tym filmie scena po napisach tak jak było to w trzech poprzednich częściach?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ekoderka

Tak jest scena po napisach w której Angelica jest na wyspie i znalazła lalke wodo Jack'a

ocenił(a) film na 7

tak była : )

Pinkaa

o to ja sie dolacze do tego tematu place 28zl za film w kinie i chcialbym go obejrzec do konca ale zawsze wlanczaja swiatla tuz potym jak pokazuja sie napisy koncowe to jest skandal !!!! jak bylem na pierwszej czesci to dowiedzialem sie o tych scenkach dopiero jak zakupilem sobie orginalna plytke z filmem jeszcze na VHS i powiedzialem o tym innym ludzia byli bardzo zdziwieni ze takie cos jest ktos w koncu musi sie za to zabrac niech przestana zapalac swiatla a jak ktos chce wyjsc wczesniej to niechse wychodzi...

jack666

Ja właśnie dlatego nie zostałam, bo światła się włączyły, wszyscy ludzie wyszli.

ocenił(a) film na 8
jack666

aarrrg moje oczy!!! jak można robic TAKIE błędy?!?!?!?

Dzięki ;]

ocenił(a) film na 7
ekoderka

też chciałam poczekać, ale zapalili światła i wszyscy wyszli, choć mogłam zrobić obsłudze na złość i zostać ;)

Pirat_z_Karaibow

No ja byłam i 'perfidnie' zostałam - światła były, ale nikt z sali nie wyrzucał, posłuchałam muzyki do końca i scenę z przyjemnością obejrzałam ;)

ocenił(a) film na 10
chartpolski3

również perfidnie zostałam, ale kilka osób zaznajomionych z tematem też nie opuściło sali. mimo specjalnie krzątających się i rzucających wymowne spojrzenia panów z obsługi. Oo

cry_baby

ok. tylko ja bylem z zona i dzieckiem i one wiedzialy ze na koncu jest scena i tak kazaly mi wychodzic bylem na nich zly a teraz mnie namawiaja na ostatnia czesc Harrego a ja im na to nie jade !!!

ocenił(a) film na 7
jack666

nie masz czego żałować. napisy były niezmiernie długie a scenka niezwykle krótka. mozna się bez niej obyć

ocenił(a) film na 8

Właśnie to jest problem! wszyscy wychodzili i niestety ja również wyszedłem żona, mimo iż wiedziałem że coś będzie. szkoda, okazałem się mało asertywny

ocenił(a) film na 7
ksawerek2010

Mnie by się po prostu nie chciało czekać dla jakiejś sceny do końca napisów. Mówię oczywiście o kinowym seansie. Na płytce DVD oczywiście widziałem wszystkie te sekwencje, ale już w domu. Taka scena to zabieg marketingowy. Filmowcy wiedzą że ludzie z regóły ulegną presji i wyjdą z sali zgodnie z zasadą owczego pędu razem z większością widzów. Najbardziej ciekawscy kupią DVD. Poza tym scenka po napisach zachęca też do przejżenia listy ludzi i firm pracujących przy filmie, czyli jest ich darmową reklamą. Tyle w temacie.

ocenił(a) film na 9
Rahabiel

Wiedziałam, że coś będzie ale napisy tak się ciągnęły a obsługa już tam na dole stała z miotłami. W TV obejrzę.

zorija

a ja czekałem, i się doczekałem, chociaż potem mi było troche głupio bo to był ostatni seans prawie północ a dziewczynyz obsługi czekały :), na swoje usprawiedliwienie dodam, że na sali zostało >10 osób :P

qb487

ja niestety wyszłam, ale to presja osób stojących na dole(pań od obsługi) i tego, że każdy zaczął wychodzic. a tak właśnie myślałam, że coś będzie na końcu :/

Eryniae

A my dotrwaliśmy do końca, ha!:D Chociaż, rzeczywiście, presja ze strony pracowników obsługi kina była ogromna. Jakby tego było mało - z sali wyszli wszyscy widzowie, a te napisy trwały i trwały... Dlatego, aby oczyścić atmosferę, postanowiliśmy podejść do zniecierpliwionych Panów i powiedzieć, że chcemy zostać do końca, i już. Poskutkowało - powiedzieli ok i zaczęli sprzątać salę, a my w tym czasie spokojnie czekaliśmy na ostatnią scenę, bez doświadczania ich złowrogich spojrzeń;)

ocenił(a) film na 8
Mariee_de_corps

Niektórzy mają chyba problem z posługiwaniem się YouTube :)
http://www.youtube.com/watch?v=cL5S4xiF4-A

paumar1

Ja po filmie zostałem z kolegą, i nic nam nie wyłączali :D ale to głównie od kina zależy.

użytkownik usunięty
paumar1

Dzięki bardzo za link!