Zac Efron nie będzie grał w filmie ponieważ sam zdementował te plotki powiedział że nikt mu nie zaproponował tej roli, ale z chęcią by zagrał w piratach.Podobno Keira nie będzie grał ponieważ nie chce grać w dalszych częściach piratów. Z mojej znajomości informacji o piratach Orlando nie będzie grał w czwartej części. Beznadzieja!!!!!!!!!!
nie będzie Orlando?!
<szuka czegoś za pazuchą>
ale na pewno?
<wyciąga butelkę>
bo jeśli tak...
<odkorkowuje>
... to ja idę na ten film!
<chlup!>
zdrówko!
uwielbiam Piratów, ale chyba na 3 części można poprzestać. Fajnie było do czasu kiedy grali Orli i Keira teraz to będzie nudne :)
Zlotko wszystko nie kręci się w okół Keiri Knighley ani Orladno Blooma. Może będzie fajny ren film? I dobrze że Zac Efron nie będzie tutaj grał! On nie pasuje tutaj!
"Zlotko wszystko nie kręci się w okół Keiri Knighley ani Orladno Blooma"
Zwłaszcza, że obok roli Johnny'ego Deppa, są to główni bohaterowie... Uff, nawet Orlie i Keira Knightley mają jeszcze trochę honoru i nie chcą przeciągać i tak już przeciągniętego filmu... :)
no wg mnie spokojnie mogliby poprzestać na trzech częściach. Bardzo lubię tą TRYLOGIĘ i nie chcę, by robili z niej serię. Zwłaszcza że nie będzie aż dwóch głównych bohaterów. Owszem, Johnny Deep jest świetny, ale nie wiem czy sam zrobi to, co dotychczas robili w trójkę.
A co do Efrona... kamień spadł mi z serca ;). Jakby pojawił się w tym filmie, W ŻYCIU bym go nie obejrzała. Ten laluś w jednym z moich ukochanych filmów?! Niee, nie podoba mi się to :/
KOcham ten film,
i jestem zażartą fanka, aczkolwiek uważam ,że z trzecią częścią trochę im nie poszło:)
Mimo ,że miała swój własny klimat ..nie dorównała dwóm poprzednim
Tez uważam ,że powinni zakończyć na TRYLOGII
ale jak już ją robią...
to jestem pewna że spotkamy się w kinie.
Może być fajnie :)
Pomyślcie tylko: jakby zrobili tak, że z Jackiem Sparrowem zaprzyjaźnią kolejną młodą parę i oczywiście wszyscy wyruszają w podróż pełną przygód, ratując życie z wielu opresji... stworzyliby całkiem nową historię miłosną tylko w dobrze nam znanej scenerii. Może nie będzie tak źle!
Podobno chcieli zaprosić Roberta Pattinsona. Byłby to zresztą skuteczny chwyt marketingowy, w końcu to produkcja komercyjna. Ale nie wiem, czy się zdecydują, Robert jest wysoki, a chyba nie chcą, żeby przesławny pirat wyglądał przy kimś nisko i niezgrabnie.
Ale może to też tylko pogłoski.
Takie coś jak wprowadzenie kolejnej zakochanej pary, wyglądałoby jak zalążek serii w schemacie : Jack + para + przygody. Może wtedy warto byłoby dodać podtytuł: "Jack - swat" albo w ogóle zmienić tytuł z POTC na "Jack Sparrow i zakochana para" (w skrócie "JSIZP") a potem dodawać tylko numerki :P
świetny materiał na serial tak btw XD