PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307743
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Totalne DNO

ocenił(a) film na 4

Pozostawienie tylko 4 postaci z poprzednich części nie wyszło serii na dobre. Jest to zdecydowanie najnudniejsza i najbardziej monotonna część. Fabuła nudna, liniowa i bez polotu. O ile poprzednie części bardzo mi się podobały to ta okazała się totalna klapą. Dawno nie nudziłem się tak w kinie. Zdecydowanie nie polecam tego filmu... Nakręcona na siłę, by wydoić jak najwięcej pieniędzy...

ocenił(a) film na 5
mrsebolo

Niestety właśnie tak jest, bardzo słabo. Kapitan Sparrow, bo tak chce by go nazywano, w filmie nie ma własnego staku za to jest...... majtkiem, ja pierdziele ale trzeba być walniętym żeby taki wątek zapodać!

ocenił(a) film na 6
mrsebolo

Coś w tym jest... o ile poprzednie części oglądało się z zaciekawieniem, to ta nie zrobiła oszałamiającego wrażenia.

ocenił(a) film na 5
mrsebolo

a najbardziej to mi kiry brakowało, juz sie tak przyzwyczaiłem, że jest w piratach.

użytkownik usunięty
mrsebolo

Co wy mówicie filmik klimatyczny fajnie się oglądało :)

ocenił(a) film na 5
mrsebolo

No niestety mnie też spotkał zawód. 4 część wiele straciła wobec poprzedników i chociaż ma swoje momenty, które cieszą to jako całość jest słabiutko.

mrsebolo

A mi się bardzo podobało. O ile nie wyobrażam sobie Piratów bez Deepa, o tyle Kiry i Orlando jakoś bardzo mi nie brakowało. Z kina wyszłam zadowolona, na pewno nie był to stracony czas ani pieniądze.

ocenił(a) film na 9
mrsebolo

Główka cię boli!!! Ta część była fantastyczna!!!!

ocenił(a) film na 9
klaudia32323

Zgadzam się z Tobą - moim zdaniem ta część była rewelacyjna. Nawet nie wiem kiedy te ponad 2 godzinki filmu zleciało, bo ogląda się naprawdę super! Poza tym dialogi, muzyka i gra aktorska - mistrzostwo!

ocenił(a) film na 6
Katie8823

Mi się średnio podobał. Taka nic nie wnosząca część. Powinni zakończyć to na trylogii i byłoby dobrze.

ocenił(a) film na 9
Fanek_3

Po zakończeniu wydaje mi się że będzie jeszcze jedna część, aczkolwiek również uważam że powinni to już zakończyć

ocenił(a) film na 6
Fanek_3

Mi również się wydaje że powinni już skończyć na trylogii. Czwarta część była już zrobiona trochę na siłę co było widać w filmie. Penélope tylko mnie irytowała. I co to za piraci jak większość filmu była na lądzie? Tylko Jack uratował ten film no i może Gibbs i Barbossa.
Powiem tak: Nie było rewelacyjnie ale było do przeżycia. Poprzednie części o wiele lepsze!
Takie jest moje zdanie!

skarpetka_55

Mi też wydaje się, że poprzednie części były dużo lepsze i ciekawsze od 4 części. Jedyny motyw który naprawde mi się podobał to z tymi syrenami, klimat był wtedy fajny, i było dosyć niebezpiecznie, bo tak to caly film jak po sznurku, wiadomo bylo, że każdy z każdych tarapatów wyjdzie i to mi się troszkę nie podobało, klimatem też jakoś tak nijako. Jako, że to kolejna część piratów, polecam każdemu kto oglądnął poprzednie czesci. Pozdrawiam Bartek

ocenił(a) film na 7
mrsebolo

Zgadzam sie nic specjalnego mnie podobala sie jedynie rola Penelopy.

ocenił(a) film na 4
mrsebolo

Zgadzam się. Ja wyszłam z kina z nudów i poirytowania

ocenił(a) film na 2
mrsebolo

zabrakło nawet starć na morzu! mało piratów w filmie o piratach...

kiedyś kręcono dobre filmy o piratach
http://www.filmweb.pl/film/Piraci-1986-1106