PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307732
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Mimo, że jestm wielką fanką trylogii oraz Johnny'ego Depp'a i Keiry Knightley, naprawdę nie wiem jaki jest sens ciągnąć tę serię... 4 część tylko zepsuje opinię na temat poprzednich! Czyż 3 część, nie została zrobiona (zakończona) w taki sposób, aby nie dokręcać następnych? Will jest kapitanem Holendra, Elizabeth wychowuje na wyspie ich syna, a Jack odkrył kolejny sposób na osiągnięcie nieśmiertelności...

Na dodatek po napisach mamy scenę 10 LAT PÓŹNIEJ!

Pewnie, że można z tego zrobić kolejną porcję przygód, ale to będzie naciągane jak 150.

Na miejscu Johnny'ego nie zgodziłabym się na kontynuację roli Jacka. (Apropo - kto zapisał go już w obsadzie? Przecież jeszcze się nie zdecydował!)

I jeszcze ten Zac Efron! Mamo! Kto to wymyślił?

KateBells

Depp potwierdził już ze zagra Sparowa i Zac nie zagra {dzięki bogu } no i napisałaś że will ma holendra więc go nie pokażą w filmie bo moze raz na 10 lat przystąpic do lądu . A ja myślę że nie będzie dalszy ciąg tego po napisach tylko pomiędzy 10 latami

kamilx98

Piraci z Karaibów: Żródło Młodości;p

.

KateBells

Zorganizowałbym akcję bojkotu czwartej części, tak żeby jak najmniej ludzi na nią poszło, niestety nie mam kontaktów w źródłach masowego przekazu ;p Wtedy może by się opamiętali i po stracie kasy nie kręcili by więcej kontynuacji.