PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307756
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

co sie w koncu stalo z ksiedzem, ktory sie zakochal w syrenie (z reszta z wzajemnoscia) bo
ten fragment jest niedopowiedziany, czy zostal przez nia ''zjedzony'' czy w akis swoisty
sposob uratowany?

ocenił(a) film na 8
paschalina

może uratowany...może musisz sama sobie wyobrazić...może dowiemy się w następnej części, a może było to pokazane w krótkim fragmencie, który zawsze jest po napisach końcowych tylko w kinie ludzie zazwyczaj wychodzą przed nim i nie czekają.

ocenił(a) film na 8
largo_lagrande

Mam nadzieję, ze nie. Czekałam tak długo na napisach, że byłoby to dość chamskie, gdybym faktycznie miała coś takiego stracić. Ale z moim szczęściem w tych sprawach, to prawie jest to pewne..:)

ocenił(a) film na 7
largo_lagrande

Fragment końcowy to nie wątek księciunia i syreny, ale Penelope Cruz -
UWAGA SPOJLER
- będąc sama na wyspie wyławia z wody... laleczkę vodoo Jacka! :D

ocenił(a) film na 6
paschalina

Nie martwcie się dziewczyny!:) O ile dobrze pamiętam, to w filmie marynarze mówią coś o tym, ze "pocałunek syreny chroni przed utonięciem". A zanim ksieżulo z syreną dali nura w głębiny, to dali sobie słodkiego buziaczka... Pewnie teraz maja ze sobą mnóstwo ślicznych kijanek-więc nie macie się czym przejmować:)

ocenił(a) film na 9
gienek1

Ksiądz złamał celibat :)

xardas1396

A to był ksiądz czy kaznodzieja ?;)
I nie kojarzę skąd czarnobrody go porwał, a było to tłumaczone. Jak ze statku angielskiego to celibat go nie obowiązywał ;)

ocenił(a) film na 9
gienek1

Zgadzam się, wcześniej mówili o tym iż pocaunek syreny może ocalić przed utonięciem myślę że ksiądz żyje ale pod wodą ;)