bo na końcu angelika powiedziała ze jest przy nadzieji ? ona kłamala ?
Ludzie, opanujcie się z tymi SPOILERAMI. :/
Wystarczy napisać "UWAGA SPOILER" kilka enterów i można pisać, a nie wywalać wszystko od razu, aby milion niewinnych użytkowników zainteresowanych filmem miało wszystko na talerzu i zero zabawy z oglądania.
Dziękuję.
UWAGA SPOILER
ale ona jest w ciązy czy nie? bo ja też za bardzo nie ogarnąłem. Czy tylko ona tak powiedziała, żeby było śmieszniej na sali i żeby zabrał ją z tej wyspy...?
Wg mnie nie. XD Ona ciągle coś ściemniała. XD" Ale w sumie kwoli zwrotu akcji mogą później z tym dzieckiem wyskoczyć.
wątpie żeby była bo choćby wyobrażcie sobie jakby następna część zrobili ... Sparrow i jego małe dziecię ... bez sensu
Chyba żeby w następnej części były przygody Little Sparrow to co innego;]
ludzie po co taki temat a było to wazne? Na wyspie szły teksty kóre miały byc kojarzone z zyciem prywatnym aktorów
1) jj\asne ze tak palneła, i mozliwe ze nawet w scenariuszu tego nie było ( bo wtedy penelopa serio była w ciazy - z reszta widac ciagle była napuchnieta na twarzy)
a co z tym dalej zrobią nie wazne
2) Johnny odplacił się tym samym mówiąc ze gdyby miał do wyboru jej siostre a psa wybrał by psa ( penelopa ma przeciez swoja sławną siostre)