PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307773
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

bo na końcu angelika powiedziała ze jest przy nadzieji ? ona kłamala ?

Gollum05

Ludzie, opanujcie się z tymi SPOILERAMI. :/

Wystarczy napisać "UWAGA SPOILER" kilka enterów i można pisać, a nie wywalać wszystko od razu, aby milion niewinnych użytkowników zainteresowanych filmem miało wszystko na talerzu i zero zabawy z oglądania.

Dziękuję.

ocenił(a) film na 7
Dahlia_Noir

UWAGA SPOILER

ale ona jest w ciązy czy nie? bo ja też za bardzo nie ogarnąłem. Czy tylko ona tak powiedziała, żeby było śmieszniej na sali i żeby zabrał ją z tej wyspy...?

ocenił(a) film na 8
Hadrian33

Wg mnie nie. XD Ona ciągle coś ściemniała. XD" Ale w sumie kwoli zwrotu akcji mogą później z tym dzieckiem wyskoczyć.

ocenił(a) film na 7
Zmo

wątpie żeby była bo choćby wyobrażcie sobie jakby następna część zrobili ... Sparrow i jego małe dziecię ... bez sensu

Chyba żeby w następnej części były przygody Little Sparrow to co innego;]

użytkownik usunięty
Hadrian33

ludzie po co taki temat a było to wazne? Na wyspie szły teksty kóre miały byc kojarzone z zyciem prywatnym aktorów
1) jj\asne ze tak palneła, i mozliwe ze nawet w scenariuszu tego nie było ( bo wtedy penelopa serio była w ciazy - z reszta widac ciagle była napuchnieta na twarzy)
a co z tym dalej zrobią nie wazne
2) Johnny odplacił się tym samym mówiąc ze gdyby miał do wyboru jej siostre a psa wybrał by psa ( penelopa ma przeciez swoja sławną siostre)

ocenił(a) film na 8
Gollum05

ponoć syna jacka ma zagrać justin bieber

użytkownik usunięty
Stilnes

podbijam bo te same tematy idą