PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307743
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

film

ocenił(a) film na 7

Czwarta część piratów na maksa odbiegła od pozostałych pod względem fabuły , ale to nei znaczy ze jest gorsze .Ludzie dawaja ocene 1/10 za to ze nie jest tak jak w innych czesciach gdzie tak byla inna obsada aktorska i fabuła . Film powinien spokojnie miec ocene 8/10 bo jest dopracowany pod wzgledem gry aktorskiej i scenografii .

ocenił(a) film na 9
sebusspox

Całkowicie się z tobą zgadzam.

ocenił(a) film na 7
sebusspox

mhm dawają ;)

sebusspox

Raczej nie dawają :D tylko dają, ja też myślę, że film zasługuje na 8, a minimum 7. Pozostałe części oceniłem na 9.

ocenił(a) film na 6
MarcoK

Hmm pomimo tego ze z Twoja ocena się nie zgadzam gdyż film był według mojej subiektywnej oceny raczej przeciętny ale do obejrzenia to zgadzam się z zaoobserwowaną przez Ciebie tendencją. Z części na część jest słabiej:).

ocenił(a) film na 7
dardfazer

nie zaprzeczalnie powinien mieć 8/10

jacek123

Piraci... to cykl filmów dla młodych widzów. Barwnie zrealizowany, dobre tempo, zaskakujące zwroty akcji. Trzy części to było "w sam raz", chociaż moim zdaniem, już w trzeciej brakowało trochę pomysłu. Ostatnia to już żenada bez polotu. Nawet świetne nazwiska nic tu nie pomogą. Wygląda to podobnie jak Terminator - doskonała trylogia - i dokręcona po latach IV część jakby z zupełnie innej bajki.