PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307732
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

i dobrze

ocenił(a) film na 7

tu najważniejszy jest Jack Sparrow ! wreszcie jego przygody potoczą się inaczej, bez
blooms
i knightley

ocenił(a) film na 9
chocolate_girl

racja. Sparrow to symbol tego filmu :)

jakkolwiek nie wyobrażam sobie tam Penelope Cruz... : - /

ocenił(a) film na 8
LadyBurton

Ja podobnie, ale mam nadzieję, że Penelope sprosta zadaniu i dorówna kroku Johnnemu ;p

chocolate_girl

Ciekawie będzie WRESZCIE zobaczyć Sparrowa jako głównego bohatera, bez przeszkadzajek w rodzaju Blooma i Knightley.
Cruz..? Nie przepadam za jej buźką, ale niech tam, nie ma jej co skreślać na starcie. I tak pewnie będzie lepsza niż Orlando;)

ocenił(a) film na 8
shizonek

Bardzo się cieszę, że tworzą coś nowego, z nowymi bohaterami. Lubię Cruz i mam nadzieję, że będzie świetnie wyglądać u boku Sparrowa, który jest najlepszym piratem na świecie! Film bez niego byłby niczym.

Cathy_Salvatore

A mi też nie przeszkadza, że nie ma naszej "zakochanej pary", choć pewnie wspomną o nich... Nigdy nie przepadałam za panną Knightley, wolę Johnnego w roli głównej. A P. Cruz z pewnością sobie poradzi, jest dobrą aktorką. Czekamy!!

bs85

Tyle że mdły Bloom i Kinightley byli świetną przeciwwagą dla ekscentrycznego Jacka ;) Dzięki ich beznadziei Jack wydaje się taki sympatyczny :) Chociaż pewnie i do tej części wprowadzą jakąś zakochaną popierdółkę która będzie zachowywała równowagę.

Grievous

No jasne, wątek miłosny pewnie będzie, ale Keira mnie słabi jako osoba, wolę Penelope, wydaje się sympatyczniejsza , a i gra świetnie:)