pod koniec maja ide do kina tylko nie wiem czy na
Szybcy i wściekli 5
czy może na
Piraci z Karaibów w 3D
na co wy byście poszli ?
Zrób sobie podwójny seans :P
Najpierw Szybkich i Wściekłych, a potem Piratów.
Skoro pod koniec miesiąca to uzbieraj w tym czasie troche wiecej kasy na drugi bilet i już :P
Ja na szybkich i wściekłych nie ide. Bo ten film nie jest godny uwagi. PIRACI Z KARAIBÓW 4 - TO JEST HIT 2011 :):):) po co marnować kasę na dwa seanse? lepiej iść na jeden a porządny i dobrze się bawić przez 2 godziny i 11 minut :) (Tyle lecą piraci 4)
Powiem tak ja nie mam żadnego dylematu bo pójde. na szybcy i wsicekli 5 i piraci z karaibów i też fim reżysera który stworzył bad boys transformers 3
Zdecydowanie na Szybcy i wściekli 5, Piraci z Karaibów bez starej obsady to nie będzie już to samo- niestety...
Penelope Cruz zrobi robotę za Blooma i Knightley. Jest w niej więcej ognia, niż w tamtej dwójce razem wziętej.
zawsze możesz to sobie podzielić: Szybcy i wściekli wchodzą do kin już w ten weekend (6.05), a Piraci dopiero 20 maja :)
Teraz tak sobie myśle, tyle osob sie na Piratów do kina wybiera wiec trzeba szybko bilety rezerwowac :D
Piraci z tego względu że jest to film na duży ekran. Szybcy i wściekli nic nie stracą z efektu na małym ekranie ;)
Takie moje zdanie.