no niewiem jak wam ale mi sie koniec nie za bardzo podobal... jest dla mnie troche niezrozumialy... niewiem dlaczego ta serena zabrala tego chlopaka do wody, myslalem ze sie w nim buja, aa wyszlo ze chyba go zjadla... choc niewiadomo bo nie pokazali... ii nie rozumie Jacka... Dlaczego zostawil ta swoja ex...
Nie wiesz czy go zjadła.
A Depp zostawił Penelope, bo mu dupe trula
Następnym razem pisz w temacie SPOILER, bo nie wszyscy oglądali film i chcielby sie dowiedzieć, jak sie film kończy.
1) Serena go uratowała. W filmie jest nawet powiedziene że pocałunek syreny pozwala marynarzowi oddychać pod wodą.
Po za tym scenarzyści piątej części piratów już potwierdzili, że misjonarz i syrena pojawią się w kolejnej odsłonie cyklu.
2) Jack pozbył się Angelici bo była zbyt nie obliczalna. Gdyby ją zabrał ze sobą mógłby się od razu liczyć z tym, że ona go bedzie chciała zabić za to że podał jej Ojcu niewłaściwy kielich.
no wlasnie ja mam wersje ''kinowa'' z niedokladnym tlumaczeniem, koniec filmu ogladalem nawet 2 razy ii w nie bylo tam watku oo tym pocalunku, zepsulem sobie tylko film z takim tlumaczeniem... Musze poczekac jak cos lepszego trafi do mnie i obejrzec jeszcze raz, no to fajnie bo niewiem jak wam ale mi ten misjonarz pasuje, aa serena jeszcze bardziej;p
", zepsulem sobie tylko film z takim tlumaczeniem..."
I dobrze ci tak skoro ściągasz dziadowskie wersje z netu zamiast iść do kina albo kupić BD/DVD.
Legalnie może jak puszczą w TV.
A poza tym bez jaj, bilet do kina to wydatek rzędu 15-20 zeta, trochę więcej za 3D.
Przepraszam nie doczytałem wypowiedzi?? Nie wiem dlaczego:/ Popieram co napisałeś