PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307732
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

oby zdążyli..

użytkownik usunięty

mam nadzieję, że zdążą z filmem przed końcem świata xD

ocenił(a) film na 10

hahah koniec świata mają za sobą xdddd piraci !!!! P-)

Anulka_25

no właśnie Anulka_25 ma rację 3-ciej części kolego nie widziałeś xD

ocenił(a) film na 10
wolfvalo

tu chyba chodzi o koniec świata... dosłownie... ten co niby w 2012 ma nastąpić:P:P:P:P

belinda

hahahahahahahhahahahahahahahahahaa no w kit że będzie koniec świata :P

Nathalie_

Zdążą, przecież film ma yć w 2011. Tylko czy do Polski dotrze?

Sleeth

Film czy koniec świata? :>

ocenił(a) film na 4
użytkownik usunięty
wolfvalo

koleżanko jeśli już Szanowny Panie ;) poza tym w trzeciej części był KRANIEC świata, a nie koniec, moi mili ;)

ocenił(a) film na 6

A według Ciebie jest jakaś różnica między końcem, a krańcem?

ocenił(a) film na 9
Psia_Jucha

oczywiście: koniec - że wszystko się wali i niszczy i następuje koniec, a kraniec - oznacza tą linię, gdzie się kończy świat, gdzie już nic nie ma.

użytkownik usunięty

Jasne... Koniec świata, kiedy wszyscy się tego spodziewają? Zejdźcie na ziemię, nic się nie stanie, a my dożyjemy później starośći gdzieś w 2050

Chyba, że będzie tak jak w Deus Ex.
za krótki <br/>

Dobra śmiejcie się, śmiejcie, a potem będzie wam głupio jak w 2012 niedokończone stadiony w Polsce zaczną pękać razem z resztą skorupy ziemskiej. Ja to wiem, Emmerich to wie, ale czy Wy to wiecie? :D

czaczi87

koniec świata bedzie jak Piraci wejda do kin. Juz widze te tłumy i ludzi ledwo mieszczacych sie przed kasami i salach o.O
2012 - nie wiezcie w to bo to blef ;) hehe

użytkownik usunięty
czaczi87

to jakaś głupia zaś prowokacja nie? Wyraźnie jest powiedziane, nie znacie dnia ani godzoiny, więc jak koniec świata może być w momencie, kiedy nas by nie zaskoczył?

użytkownik usunięty
czaczi87

A poza tym Majowie mieli ten kalendarz robić w nieskończoność?

właśnie ;p już i tak na długo go napisali ;p

Niezależnie od tego, czy zdążą czy też nie tematyka serii stacza się, więc IV-ka pewnie będzie bardziej denna od III-ki.
Słowem: nie ma na co czekać.

ocenił(a) film na 7
ottt

No wiecie co przecież już oficjalnie stwierdzono, że koniec świata nie nastąpi w 2012 w jakiejś gazecie tak pisali i było chyba z 10 argumentów, m.in, to, że miała w nas uderzyć jakaś planeta, a jakby się zbliżała to już byśmy ja ją widzieli , a nie widzimy (mam na myśli naukowców z dużym teleskopem xd) a inny to taki, że dla majów data rozpoczęcie pisania kalandarza była inna niż nasz 1 rok.

CharIotte

2012 końca świata nie będzie ale na 90 % coś się wydaży , kataklizm owszem prawdopodobne ale koniec świata na pewno nie

Lecho1523

tak wydarzy się coś wielkiego.. Polska zorganizuje Euro :P;p

użytkownik usunięty
Bladyna

tak tak to w końcu koniec świata...

za KRÓTKIIIIIIIIIII

o ciul xd
ludzie też martwili sie w 1999 że nie zdążą obejrzeć szóstego zmysłu bo w 2000 koniec xD

użytkownik usunięty
poLsy

wiecie w najnowszej książce Dana browna pisze, że apokalipsa znaczy oświecenie a nie zagładę i że 2012 to będzie rok przełomowy dla nauki i odkryć:D

ocenił(a) film na 6

Czyżby Majowie przewidzieli że Polska będzie przygotowywać Euro 2012? :D

Kto jak kto ale Dan Brown to człowiek z duża fantazją . Zobaczycie w 2012 będziecie takie cwaniaczki ^^