PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307867
5,1 51 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

jak to się w końcu skończyło?
Philip (ten misjonarz) został zaciągnięty przez syrenę do wody, ale on w końcu przeżył czy
nie?

końcówki tego wątku w filmie nie zrozumiałam....

ocenił(a) film na 10
julia1826

"Philip (ten misjonarz) został zaciągnięty przez syrenę do wody" odpowiedz umieszczona w pytaniu.

ocenił(a) film na 8
Drama

"odpowiedz umieszczona w pytaniu" no wlasnie niekoniecznie. trzeba pamietac ze w tym filmie wszystko sie moze zdarzyc. a co do tego watku to ja mysle ze to specjalnie pozostawili "w zawieszeniu" (choc srednio im to wyszlo) celem kontynuowania w nastepnej czesci.

ocenił(a) film na 10
julia1826

Do końca nie wiadomo czy syrena go uratowała czy też nie.

ocenił(a) film na 7
1pysia1

Ja się dziwie jak temu filmowi można dać 10/10 skoro chyba wszystkie poprzednie 3 części były lepsze. To takie trochę nielogiczne.
W ogóle ten film to były po prostu zlepki lepszych akcji z poprzedników. Prawie nic nowego, wszystko już przerobione... Szkoda...

ocenił(a) film na 7
julia1826

Pewnie przeżył - skoro zapytała go czy chce aby mu pomogła, a pomóc wyraźnie chciała... więc najprawdopodobniej zabrała go do "świata syren" (-; Tak chyba można sobie to tłumaczyć... a jeśli ktoś nie zrozumiał wątku z podcinaniem misjonarzowi gardła - to była prowokacja aby ona uroniła łzę - on sam został uśpiony jakąś strzałka, którą gdy się ocknął - wyciągnął sobie z szyi. Sama część już czwarta, co się rzadko zdarza, o dziwo po prostu dobra i choć znam masę filmów o niebo lepszych, to z przyjemnością obejrzę, jeśli będzie mi dane, część piątą... (-;