PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491118}

Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011
7,4 308 tys. ocen
7,4 10 1 307732
5,1 47 krytyków
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach

Słyszałam plotkę że on ma zagrać czy to prawda? oby nieeeee.....

ocenił(a) film na 7
adziiiaaa

też tak słyszałem. ale mam nadzieję że to nieprawda. twórcy nie mogli by aż tak zniszczc cała serię.

użytkownik usunięty
adziiiaaa

Zaraz po rozpowszechnieniu się plotki, zdementowano ją (na szczęście;]). Link:
http://www.filmweb.pl/Zac+Efron+dementuje+plotki+na+temat+%22Pirat%C3%B3w+z+Kara ib%C3%B3w%22,News,id=46869
Myślę, że twórcy Piratów błędu nie zrobią.;D

ocenił(a) film na 10

o nie takie to przykre jeśli to będą przygody JACKA , BARBAROSSY , I WILLA TO NIECH ONI BĘDĄ JACK JEST A TA 2 MAMO ON SĄ TACY GREAT A MOGĄ NIE GRAĆ NIE MOGĘ TEGO PRZEŻYĆ LECZ NIE WIEM JAK TO BEDZIE :( MYŚLĘ ŻE 4 TO OSTATNIA CZĘŚĆ BĘDZIE ALE NIECH BĘDZIE PORZĄDNA TAK JAK 3 2 1 I Z TYMI AKTORAMI CO BYLI KTO JEST ZA MNĄ ?

ocenił(a) film na 7
Anulka_25

Czy ty dziewczyno masz jakieś problemy z wysławianiem sie ?!
Nic nie zrozumialem z tego, co napisalaś...

adziiiaaa

Ja słyszałam, że tan cały Zac Efron ma w niektórych scenach zastępować JOHNNEG'O DEPP'A w roli CAPITANA JACKA!!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA!!!!

użytkownik usunięty
Vi_ka

To by już była jakaś parodia

ocenił(a) film na 7

Ten wstrętny Zac Efron niech sobie zostawi gnioty, a nie pali się do takich produkcji.

użytkownik usunięty
Sturmabteilungman

Święta racja WON ZACK !!!!

adziiiaaa

Nie wiem czy zdementowane czy nie, ale ja słyszałam, że Zac Efron ma tam grać syna Willa Turnera - tego, który jest pokazany w ostatniej części już po napisach, tyle że ileś lat później ;]

adziiiaaa

Czytałam gdzieś, że w 4 części ma grać Pattinson, podobno brata kapitana Jacka.

wmia

Efron?? Pattinson??
Nastolatki będą walić drzwiami i oknami:p

użytkownik usunięty
adziiiaaa

Narazie wszystko to tylko plotki. Film będzie powstawał dopiero w kwietniu 2010 r. Jak narazie twórcy nie zdradzają żadnych szczegółów, możliwe że sami jeszcze ich nie znają.
polecam artykuł- http://www.film.wp.pl/id,99620,title,Piraci-z-Karaibow-powroca-za-dwa-lata,wiado mosc.html

No ja tylko mam nadzieję, że to plotki! Nie chcę, żeby z Piratów z Karaibów zrobili się tańczący piraci z high school musical... ;]

użytkownik usunięty
cisza91

haha.
akcja :
Efron wybiega z dolnego pokładu, skacze na beczkę, po czym robi ślizg przewracając ją , rozrywa koszule , z góry( z masztów) zlatują na linach tancerze, Zacowi grzywkę na czole układa morska bryza i zaczyna się piosenka.

; >

ludzie te plotki są juz dawno zdementowane więc nie wiem po co ten temat.

kamilx98

Przede wszystkim, gdyby w "Piratach" miały wystąpić takie ścierwa jak Efron i Pattinson, to Johnny Depp dawno by się wycofał.

ocenił(a) film na 5
Sleeth

Nic dodać nic ująć Johnny nie gra w filmach z byle kim :)

Tenenit

jak dla mnie Zac Efron może tam zagrać jedynie jako statysta ;]