Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433370
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Żałosne sceny

ocenił(a) film na 7

w tym filmie najgłupsze są niektóre bezsensowne sceny np.pojedynek na kręconcym się kole albo kapitan sparow spadł kilkadziesiąt metrów w dół obijając się o mosty i nic mu się nie stało,gdyby w tym filmie było więcej akcji a mniej komedi która wogule nie jest śmieszna tylko żałosna to ten film byłby na pewno o wiele większym przebojem niż jest.

ocenił(a) film na 9
mag20

do tego,że spadał i nic mu się nie stało to się zgodzę, ale o pojedynku na kole to będę walczył. To jest zajebista scena!!

użytkownik usunięty
Freak_On_A_Leash

nie czepiajmy się;]powiedzmy że nic mu się nie stało, bo go sznurek przyhamował;P
a co do walki na kole to nie rozumiem czemu była'żałosna'?

mag20

Jeżeli uważasz że te sceny były żałosne to, albo nie znasz się na dobrym kinie, albo jesteś zbyt wybredny.

ocenił(a) film na 7
Magda10

chodzi mi o to że film Piraci z karaibów powinien składać się w całości z przygody i akcji,nie powinno być żadnych komediowych scen które i tak wcale nie są śmieszne.Filmy powinny być nastawione w jednym kierunku np.akcja,komedia bo jeśli jest troche tego i troche tego to film nie ogląda się przyjemnie.

ocenił(a) film na 10
mag20

Jak dla mnie to wątki komediowe były bardzo śmieszne (co było widać w kinie po reakcji nie tylko mojej), a walka to jedna z najlepszych scen (i ta muzyka;) Ale porównując obie części filmu, wydaje mi się , że 1 cz. była fajniejsza;P Pozdrawiam;p

mag20

A ja uważam, że jedyne z tego wszystkiego co jest żałosne to twoja wypowiedż(luki). Jeżeli nie znasz się na krytyce filmowej to wogóle się nie udzielaj. Takie sceny jak np. Jack Sparrow spadający z góry są bardzo potrzebne bo bez nich film nie odniusł by takiego sukcesu.

ocenił(a) film na 7
Madzia92

Większy sukces to by ten film odniusł gdyby pokazano więcej akcji i walk a nie jakiś nierealnych scen,w której gościu zleciał kilkadziesiąt metrów później wstaje i sobie biegnie dalej.

mag20

Nie wyobrażam sobie drętwego kina przygodowego xD Jak dla mnie przygodówki powinny być komediowe i pełne absurdalnych scen . I co z tego ze nie możliwe ? Możesz też się przyczepić do Krakena bo "tak wielkie ośmiornice nie istnieją" ... co jak co ale to jest przygodówka i fantasy w jednym ;)