zawaliste efekty specjalne , a wogole wiecie czemu Jack zyje bo ten stwor go WYPLUL :D
Fantastycznie, ze dzielisz sie z forumowiczami (i nie tylko) takimi info...efekty rzeczywiscie spox:))...co do reszty...Chcesz umrzec???;)
oj biedactwo....chyba ci sie cos powaliło:D co do przedmówczyni zgadzam się... EFEKTY BEZ ZARZUTU...a Trójeczka kochanie RIVALDO dla przypomnienia jeszcze sie nie pojawiła...PREMIERA JEST POD KONIEC MAJA:D
Kraken go wypluł?????????? A to ciekawe ;D Patrzcie państwo jasnowidz jakiś czy co??????????? Do premiery panie wszystko wiedzący zostało jeszcze 4 miesiące!!!!!!!!!!! Czyżbyś tego nie wiedział?????????
Spokojnie... nie wiecie, że on opowiada swój sen? Kraken mu się śnił jak wypluwa Jack'a... hmmm interesujące. Jak przyśni tobie się ciąg dalszy tych rewelacyjnych przygód wypełnionych po brzegi efektami to podziel się z nami koniecznie
Własnie. Bo niby jak miał obejrzec 3 częsc?! Nawet za granicą jej jeszcze nie ma
W maju premiera czwartej częsci? Chyba cos ci sie pomyliło Liriel! W maju jest trzecia częsc! /:0 A o co biega Szalonej Piranii? Ze niby ma byc 666 częsci? \:
za to ja już widziałam Piratów z Karaibów 666 - omen Barbossy. doprawdy fantastyczny film. a te efekty!
Masz rację Piraci z Karaibów 3 są jedwabiści... własnie skonczyłam ich oglądać są naprawdę w dechę.
Tak w ogóle to ten Kraken nałykał sie jakiś prochów i wtedy wypluł Jacka i w ogóle to było takie krejzi prawda???!!!!
chciałabym sie dowiedziec jakim cudem oglądałaś trójke skoro ma wyjsc na ekrany kin za trzy miesiace?:))))))
Na takie posty, nie powinno się wogóle odpowiadać:P, bo po co? Jak będziemy na nie przymykać oczy, to może w końcu znikną głupkowate posty, niektórych filmwebowiczów:). Pozdrowienia:*
I wy sie uważacie za forumowiczów? ehhhh
powiem wam tylko że tez oglądałem 3 część i nie obchodzi mnie to czy mi ktoś wierzy czy też nie.
Ale jak ktoś pisze że oglądał to może tak było więc wsadzcie sobie te głupie posty głeboko w d*** i nie wypuszczajcie
pzdr
ja nie kwestionuje czy ktos ogladał ten film czy nie.
chodzi mi tylko o to,jak go ogladał?
bo z cheia tez bym go zobaczyła, a szczerze mówiąc to mnie zżera.wiec?mógłbys mi powiedziec JAK?
A może byście podali jakieś szczegóły. Na przykład... najlepsze teksty? Hej, a może 'oglądaliście', bo byliście na planie? Hahha uśmiałam się dzięki tym, którzy mówią, że oglądali trójkę. A już totalnie mnie powaliła na kolana wypowiedź, że w maju wchodzi czwarta część, która nawet jeszcze na 100% nie wiadomo czy zostanie nakręcona :P I co, zbłaźnienie, czy może jednak dacie jakieś dowody >:]
2 i 3 byly kręcone razem, a premiere przedluzają mimo ze film gotowy. A jak to zwykle bywa ktoś zwinie. Wpisz sobie nazwe 3 częsci w program p2p lub torrenta , napewno znajdziesz :P albo na forum odpowiednim :P adresu nie podam bo mowie nie pirackim filmom :P
niestety chyba mam pecha bo nigdzie tego filmu znaleźc nie moge.
co do piractwa hmm.
ogólnie mam podobne zdanie.
jednak co do tego filmu mam inne odczucia.
zupełnie inne:))
widocznie cierpliwośc nie jest moją mocną stroną:))
Ale przeciez nie ma jeszcze 2 częsci a wy juz o 3 gadacie?! Chyba cos nie teges... wyjaśnicie to jakos mi? Bo nie rozumiem jak to mozliwe
haha wy tu gadacie o tak starych filmach jak 2 i 3 cz ja juz 4 cz jakies 2 miesiace temu ogladalem ;P
wybacz ale nie uwierze.
co do czwartej czesci to ona jeszcze nie nakrecona no ale.
*
czy ktos wie moze jak sciagnac trzecia czesc?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
oj nie widziecie ze autor tego komenta stworzył prowokacje:P jedno moge na to powiedziec:P albo dwa:P
1. Z deka to juz oklepane i zalosne:P
2.Hahahhahahahhahhahahha
super, ktos jest baaardzo szybki, jeszcze trzeciej nie bylo a juz o czwartej mowa. Kapitan Jack Sparrow is the best:)
a wy w ogóle nie macie poczucia humoru!
to też jest jakiegoś rodzaju gra ale wymaga inwecji a tu wciąz widzę że strasznie "linczujecie" a czasem jest naprawdę z czego pośmiać. Przecież ja pisząc wcześniejszego posta to sobie leciałam po prostu w kulki.....a autor tego tematu także i nabija się z ogólnego oburzenia jaki wywołał ten "kontrowersyjny" temat.
pzdr dla wszystkich
a mi sie trojka wogole nie podobala, na sile robiona i juz, coraz gorzej, no ale tak zawsze bywa
a o czym była trójka?? ..może ogólnie przedstawisz nam opis...bo kolega sugeruje że Kraken wypluł Jack'a...
a o czym była trójka?? ..może ogólnie przedstawisz nam opis...bo kolega sugeruje że Kraken wypluł Jack'a...
eeeh zebym to ja wiedzial o czym jest:) ktos napisze cos dla beki a wy lykacie wszystko jak pelikany:PP
a potem w siódmej jak przyleciał Chuck Norris i zdzielił DARTH WADERA swoim kopem z półobrotu...tak to było mocne
ja sie upieram prz tym, ze najlepsza czesc to pzk 666 - omen barbossy. scena, w ktorej david haselhoff wylania sie z glebin na latajacym holendrze...mrrr. a ta finalowa, w ktorej lord voldemort pojedynkuje sie z barbossa...cos niesamowitego. :)
O tak, ta scena buła najlepsza! A szczególnie kiedy widział jack i jego ,,Oh bugger!" z zachwytu;))) Hahaha fajne sobie części układamy ile ich jeszcze będzie?
A ja oglądałam Piraci z Karaibów 4400: Zagubieni, gdzie Barbossa zostaje kosmitą i ściga Jacka na Czarnej Perle która stała sie okrętem kosmicznym... Na takie cos, kochany, nikt się nie nabierze.
Co ty mowisz piraci z karaibow 4400 jest duzo slabszy od czesci 9 ,,Skazany na Piratow,, :D
A no tak może i lepsze. Albo Piraci z Karaibów: Kryminalne zagadki Port Royal tez było niezłe.
3 część można już w necie znaleźć. Ja mam bearshare (gut programik) i jak wpisywałam tytuł (POTC) to już mogłam ściągnać, ale wolę poczekać :P. Pozatym uważam, że 12 była cudna... Może ktoś pamięta, jak Lizzie bije Wlla po pysku, bo sprzedał jej zepsutego hot doga? Wtedy pomaga jej JAck. Podaje jej pomocą dłoń i nawet ofiaruje własne lóżko ;o;o;o Szkoda tylko, że nie ma drugiego...