Film "Piraci z Karaibów: skrzynia umarlaka" ma nietypowe zakończenie. Takie jakby niedokończone. Czy wiecie może czy będzie następna część?
jak sie tak zcieło to chyba logiczne ze bedzie 3 poza tym tyle sie o tym mówi że bedzie 3
Zakończenie jest normalne gdyz nakręcono juz prawie kontynuacje tego filmu czyli Piratów 3 film ten ukaże sie juz w przyszłym roku w naszych kinach .Tak więc trzecia częśc również będzie opowiadała o skrzyni Davy'ego Jones ale nie zabraknie równiez nowych watków
Już się nie mogę doczekać 3 częśći.Jednak,niepowiem,bardzo mnie wkurzylo to ,że Elizabeth przywiązując Sparrowa do slupa czy tam zakuwając go się z nim calowala i to zobaczyl jej narzyczony.Tym samaym skazala mojego ulubieńca (kapitana)na śmierć.I jeszcze do tego się spokócila z Bloomem.Mam nadzieje że wszystko się uloży,bo jestem zdolowana.Nie sądzilam że będzie tak strasznie.;(
Slyszalam, że 3 czesc PzK bedzie się sie nazywała "Piraci z Karaibów:Koniec świata" czy coś takiego, a przecież Tia Dalma pytała się piratów z Czarnej Perły, czy byliby w stanie popłynąć dla/po Jacka na koniec świata i jeszcze dalej (czy coś takiego)
A trzecia część na pewno bedzie :D
dokładny tytuł to piraci z karaibów:na końcu świata bo wiecie koniec świata brzmial jakby w kule ziemską miał walnąć jakiś meteoryd i ją rozwalić ;) próbowałam wysłać tytuł do filmweb ale mi odzrzucili ;/