Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433354
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Film "Piraci z Karaibów: skrzynia umarlaka" ma nietypowe zakończenie. Takie jakby niedokończone. Czy wiecie może czy będzie następna część?

użytkownik usunięty
Noane

Ekhem, popatrz się tam gdzie są linki do spokrewnionych filmów.

użytkownik usunięty
Noane

jak sie tak zcieło to chyba logiczne ze bedzie 3 poza tym tyle sie o tym mówi że bedzie 3

Noane

Zakończenie jest normalne gdyz nakręcono juz prawie kontynuacje tego filmu czyli Piratów 3 film ten ukaże sie juz w przyszłym roku w naszych kinach .Tak więc trzecia częśc również będzie opowiadała o skrzyni Davy'ego Jones ale nie zabraknie równiez nowych watków

ocenił(a) film na 10
Noane

ja jestem pewna ze bęzie 3 część i sie bardzo cieszę

Noane

Już się nie mogę doczekać 3 częśći.Jednak,niepowiem,bardzo mnie wkurzylo to ,że Elizabeth przywiązując Sparrowa do slupa czy tam zakuwając go się z nim calowala i to zobaczyl jej narzyczony.Tym samaym skazala mojego ulubieńca (kapitana)na śmierć.I jeszcze do tego się spokócila z Bloomem.Mam nadzieje że wszystko się uloży,bo jestem zdolowana.Nie sądzilam że będzie tak strasznie.;(

ocenił(a) film na 7
Noane

Slyszalam, że 3 czesc PzK bedzie się sie nazywała "Piraci z Karaibów:Koniec świata" czy coś takiego, a przecież Tia Dalma pytała się piratów z Czarnej Perły, czy byliby w stanie popłynąć dla/po Jacka na koniec świata i jeszcze dalej (czy coś takiego)
A trzecia część na pewno bedzie :D

użytkownik usunięty
Marcia_3

dokładny tytuł to piraci z karaibów:na końcu świata bo wiecie koniec świata brzmial jakby w kule ziemską miał walnąć jakiś meteoryd i ją rozwalić ;) próbowałam wysłać tytuł do filmweb ale mi odzrzucili ;/

ocenił(a) film na 7
Noane

Racja.... "PzK:Na końcu świata" brzmi lepiej niż PzK"Koniec świata" 8)