Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433323
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Aaa!!!

ocenił(a) film na 10

Niecierpliwość mnie zżera od środka... Mam jakąś manię,że codziennie conajmniej 5 razy oglądam zwiastun i jeszcze mi mało... A co do tego, że czekanie się opłaci nie mam wątpliwości;) Kapitanie Sparrow, przybędę!

użytkownik usunięty
pink_lady_2

Też mam taką manie :D! ^_^ Zauważcie, że wszyscy aktorzy byli świetni - bynajmniej dla mnie - w pierwszej czesci ^^ Jack Sparrow...mhh :P

ocenił(a) film na 10
pink_lady_2

Ja w każdej wolnej chwili oglądam zwiastuny lub słucham muzyki z piratów :-) Dobrze jest mieć płyte ;-p
Jestem załamana bo w dniu premiery będe na wakacjach i nie zobacze... buuu! Już szału dostaje!
I love Jack Sparrow :-)

użytkownik usunięty
carmen002

Tez mam ich plyte :P haha :] Ale to ja kocham Jacka Sparrowa :D :D

Ja kocham! Ja kocham! Ja kocham Jack'a!!! :D

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

A ja nie kocham Jacka :D Ja go wyłącznie lubie bo jest obłędny XD

ocenił(a) film na 8
carmen002

hehe, też mam tę problem XP codziennie slucham soundtracków z filmu i oglądam zwiastuny.....mój brat już wpada w szał :P
yeah, Jack rżądzi :D

ocenił(a) film na 5
pink_lady_2

Podpisuję się pod listą maniaków ;) Nie wiem, jak ja wytrzymam do tego lipca, po prostu sobie tego nie wyobrażam!

ocenił(a) film na 5
Desmei

Mam to samo. Ogólnie przy kompie robie tylko
1: Oglądam pierwszą cześć Piratów z Karaibów
2: Szukam w necie newsów o 2 czesci (niestaty nie ma ich zbyt wiele)
3:oglądam zwiastuny 2 czesci i słucham muzyki z filmu
4: Gram w gierki o piratach (Piraci z karaibów, Sid Meier Pirates)
5; Odliczam godziny(!) do premiery 2 czesci

Pytanie: Czy to jest uzależnienie od piratów zwane potocznie Piratomanią?

Dodam też że zdarza mi się używac pirackich kopi gier i filmów.

ocenił(a) film na 10
JaszczurXP

ja też już ledwo wytrzymuje ;D zaczęłam czytać książke "Wyspa skarbów" a wczoraj oglądalam film polanskiego "piraci", na dwójce leciał, przyznam ze fabułą troch epodobny do PzK ;D

łaże ciągle i nuce pirackie piosenki... bądźmy dzielni, damy rade ;p

ocenił(a) film na 5
BadGirL_2

jołhooł jołhooł piratem pragne być tadada.....

BadGirL_2

No film Polańskiego to jedno z lepszych dzieł o piratach, no i trzeba przyznać że Piraci z Karaibów mocno korzystają z dzieła Romana:P (fajne imie:])

ocenił(a) film na 9
pink_lady_2

znowu weszlam na stronke piratow-dwojki:D i znowu posikalam sie z podniecenia...a tak serio to dla mnie jest to najbardziej wyczekiwany film roku 2006 od kiedy dowiedzialam sie o dacie premiery...pozdrawiam wszystkich piratow:*

parker_ka

Ja dzisiaj byłam w kinie na jakimś niezaciekawym filmie, ale mniejsza o to: jak zobaczyłam taaaakii ogromiaaaasty plakat Cap. Sparrowa, to myślałam, że tam padnę....... Nie wiecie skąd można wziąć taki plakat???? Niekoniecznie taki ogromniasty.... ;) Piratomania mnie też dopadła... Achhhh.... Trzymajmy się, musimy wytrwać ;) Pozdrawiam wszystkich :)

Kruszi

No nie takim to dobrze. Kino pod nosem zapewne macie to Piratów obejrzycie. A ja? kino nam zamknęli, innego w Płocku nie ma, najbliższe jest może we Włocławku (nawet nie wiem gdzie :P), ale to taki mały szczegół... ;( A przy okazji ja też czekam na Piratów :D

Pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 9
malpiszonek

no wlasnie u mnie tez kino zamkneli...a najgorsze jest to ze wlasnie plakaty dostawalam od wlascicielki kina-i co ja teraz biedna zrobie, tez chce plakat piratow!!

ocenił(a) film na 9
parker_ka

Siemka ja tesh nie moge sie doczekac tego filmu i robie to samo co wy słucham sountracków, oglądam zwiastuny i... czekam na drugą czesc piratów;]]] Jacka Sparrowa tesh lubie ;]] czy to paranoja ??? ;]]

użytkownik usunięty
sweetka

pociesze was :P chociaz nie wiem czy to pocieszenie :P JESZCZE POLTORA MIESIACA! wytrzymamy!(szczegolnie kobity :P)musimy wytrzymac! :)

użytkownik usunięty
sweetka

pociesze was :P chociaz nie wiem czy to pocieszenie :P JESZCZE POLTORA MIESIACA! wytrzymamy!(szczegolnie kobity :P)musimy wytrzymac! :)

użytkownik usunięty
sweetka