Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433370
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Boski

ocenił(a) film na 10

Jack Sparrow jest "Debeściak" cały film jest swietny! Nie wiem jak mozna mu cos zarzucic ?! Smieszny, wartka akcja, dobre efekty... same zalety... a bym zapomnial BOSKA muzyka!!

FinalShadow

Muzyka gorsza niż w pierwszej części, a cała reszta to 1/10. Film do niczego i tyle.

ocenił(a) film na 10
Ania_Komarek

R U Crazy?? Sa gusta i gusciki ale jak mozna nie lubic Sparrowa???? Widac mozna ;(

FinalShadow

Dla mnie ta postać była zbyt groteskowa w Piratach 2. W jedynce Sparrow był lepszy.

ocenił(a) film na 10
Ania_Komarek

Hmmm... rzeczywiscie zastanawiajac sie to Jack z 1 i 2 rozni sie... autorzy filmu zapewne zasugerowali sie tym ze widzom w 1 cz. podobaly sie sceny zabawne... i zgadzam sie z Toba, jednak to wlasnie groteska buduje klimat w "Piratach". Groteska uzyta po to by bawic jest zjawiskiem pozytywnym i mi sie podoba! Jedyna nieciekawa cecha glownego bohatera to sposob w jaki sie porusza i gestykuluje... delikatnie przejaskrawione ;) Z poczatku ruchy te byly zabawne ale z czasem juz nie sa :(

ocenił(a) film na 8
FinalShadow

Muzyka z zapowiedzi do 2 części była świetna. Ale w filmie jej nie ma ;/ A Jacka można nie lubieć (choć ja go lubię_ jak każdego :). Mnie się bardziej 2 podobała :P.

ocenił(a) film na 9
LivingDeadGirl

Mnie 1. A Jack to moja ulubiona postać. I tyle :)