Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433354
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Ciekawy wątek...

ocenił(a) film na 8

Czy ktoś zwrócił uwagę na to, że pod koniec filmu jak Davy Jones walczył z czarną perłą, to od momentu jak Davy Jones mówi „Wystarczy” i wyciąga armaty ze statku, to od tamtej chwili Elizabeth i Will zaczęli pełnić rolę kapitana?? Mówili, rozkazywali itp. a Sparrow panikował i zaczął uciekać ?? Myślicie, że to tylko miała być śmieszna scena czy coś dalej się z tym będzie wiązało w 3 części ??

ocenił(a) film na 10
Szajba

Nie, nie zwróciłem na to uwagi, może dlatego, że nie było w tym nic niezwyczajnego. Już w jedynce robili to samo, Elizabeth i Will wykrzykiwali rozkazy podczas walki z Czarną Perłą, a czemu Jack uciekł? Bo zawsze tak robi, robi się gorąco to zwiewa

ocenił(a) film na 10
Szajba

Nie, nie zwróciłem na to uwagi, może dlatego, że nie było w tym nic niezwyczajnego. Już w jedynce robili to samo, Elizabeth i Will wykrzykiwali rozkazy podczas walki z Czarną Perłą, a czemu Jack uciekł? Bo zawsze tak robi, robi się gorąco to zwiewa

ocenił(a) film na 10
Szajba