Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433354
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Wczoraj poszłam do kina(Kinepolis Poznań:D) na Piratów z Karaibów :D:D (nareszcie!) Na napisach i dodatkowej scenie zostało łącznie 6 osób, w tym 3(razem ze mną) to moja rodzina. Mam wrazenie, ze Ci co zostali zaglądają tu czasem :D Choć i tak scene widziałam w internecie to zostałam, dla zasady :D

ocenił(a) film na 1
Miss_White

Ja byłam na premierze Piratów 2 z moją kuzynką.. Zostałyśmy na napisach, ponieważ lubimy napisy.. Uwielbiamy tą muzyczke. Poza tym niektóre napisy są na prawde dobrze zrobione.. Na prykład Harry Potter i Więzień Azkabanu... Zostałyśmy w kinie tylko dwie.. Ale było warto... Zobaczyłyśmy dodatkową scene... :) Pare dni później pojechałyśmy znów do kina tylko, ze z naszą przyjaciółką.. Gdy wszyscy sie już zebrali w sali, wstałam z miejsca i wrzasnęłam: "Zostańcie na napisach!! Po nich jest coś jeszcze!!"
Zostało 9 osób.. z naszą trójką... Ludzie jednak są dziwni.. Nie wiedzą co tracą... Pozdrawiam ;)

Miss_White

Nie no ja wiedziałam że tak będzie (rozpacz)
Coś mi mowilo ze po tych napisach moze cos byc no ale wszyscy juz sie zbierali to ja tez naiwna wyszlam :/

Czy mozecie oswiecic takich nieboraczków jak ja co bylo w tej scenie plisssssssssssssssssssssssssss s??

Miss_White

Albo jeszcze lepiej - Miss White pamiętasz może adres tej stronki na której widziałas te scenę ?? Bylabym dozgonnie wdzięczna !!

ocenił(a) film na 10
Sharis

Ja poszłam do kina z siorą i kuzynką. Jak się skończyło a one się zaczęły zbierać mówie do nich: "Powoli, nie spieszcie się, po napisach ma być jeszcze jakaś dodatkowa scena" Więc kiedy ludzie masowo wychodzili i sala opustoszała w mig (zostało razem z naszą trójką jakieś 7 osób) my dalej ślimaczymi ruchami zbieramy pudełko z popcornu itd. Aż wreszcie wszyscy oprócz nas wyszli a zniecierpliwiony gościu stoi i czeka aż wyjdziemy a te napisy nie chcą się skończyć!! :D no i głupio tak same stać i czekać aż skończą sie napisy więc powoli ruszyłyśmy do wyjścia a ja rozpaczałam że to jeszcze nie koniec!! niech to szlag... niech mi ktoś powie co tam było po tych napisach bo nic tylko sie załamać:/

Miss_White

nie jestem pewna ale moze to ta scena??

http://www.youtube.com/watch?v=A2taLxUdzc8&search=Pirates%20of%20the%20Caribbean %3A%20Dead%20Man%27s%20Chest%20 [www.youtube.com/watch?v...]

ocenił(a) film na 10
S_R_Corpse

Tak! To ta scena była po napisach końcowych:P

ocenił(a) film na 10
S_R_Corpse

Dzięki! ha ha a ja myślałam że to Jack będzie siedział na tym tronie a to ten piesek! Ciekawe czy też go będą chcieli usmażyć:D ??

S_R_Corpse

Dzięki Sasiv :) To jednak niewiele straciłam.....

ocenił(a) film na 10
Miss_White

Ta scena trwa tylko 10 sekund czy włączyłem inny filmik ?!

ocenił(a) film na 10
Korzen_2

dzięki Sasiv, ze wkleiłaś linka, bo ja bym go powtórnie pewnie nie znalazła :D
u mnie nawet obsługa usiadła i oglądała dodatkową scene :D

ocenił(a) film na 10
Miss_White

Muahaha... Dziekuje Sasiv za wklejenie. Nie moglam zostac na napisach :( szkoda, ale nie stracilam nic! xD Dzieki oczywiscie Sasiv *oklaski dla tej pani*...