Hmmm zastanawiam się ile jeszcze cześci wyjdzie. Jak narazie to Piraci z Karaibów sa juz filmową trylogią (jak wyjdzie 3cia czesc w 2007 r.) Ja ogólnie mógłbym ogladac ten film do konca mojego zycia .A wy co o tym sądzicie ?1 ;]
johnny depp powiedzial ze chetnie zagra nie tylko w czwartej ale nawet w piatej czesci, ale scenarzysci i producenci na trzeciej czesci chca zamknac cala opowiesc i nie planuja kolejnych. chociaz nigdy nie wiadomo... wszyscy wiemy jak to jest z sequelami;);)
Ja uważam, że po tych trzech częściach nie będzie czego kontynuuować. Tyle, że żadnych innych filmów o piratach - długo w kinie nie zobaczymy... no bo która postać może się równać z tak charakterystycznym bohaterem jak Jack Sparrow? ;)
Ja tan film mogłabym oglądac codziennie przez cały czas i by mi sie nie znudził ;]] Mam nadzieje ze tych cząści filmu bądzie jeszcze barDZOO duŻOO ;]]
moze jak bedzie NAPRAWDE ale to NAPRAWDE duuuuuuze wziecie to zrobia do 5-tej czesci? hmm...tak mi sie wydaje. Gora 5-ta czesc, na wiecej nie ma co liczyc.
moze jak bedzie NAPRAWDE ale to NAPRAWDE duuuuuuze wziecie to zrobia do 5-tej czesci? hmm...tak mi sie wydaje. Gora 5-ta czesc, na wiecej nie ma co liczyc.
fajnie by było, jakby nakręcili więcej części, ale z drugiej strony to w końcu zrobiłoby się nudne, bo w kazdej nowej czesci musialby sie znaleźć kolejny czarny typ, który i tak, jak wszyscy wiemy, musialby zginąc na koncu.......
zresztą na przykładach innych filmów, widać, ze kręcenie nowych sequeli na silę, nie przynosi zamierzonych efektów....wiec lepiej jak będzie mniej części, ale niech to będą części 'z pomysłem' :)
a wlasnie ze nie, a moze will zginie? :D albo elizabeth? :D bo o jacku juz wogole nie mowie :D skad wiesz ze zginie ktos z CZARNYCH :D no dobra :D do 4 czesci maja krecic :D