niektórzy moowia ze 2.5 godziny to przesada i widzowie jush nie moga wytrzymac..ja wytrzymalam na filmie i ani razu sie nie nudziłam i nie mialam ochoty wyjsc..a co do czasu pierwsza czesc trwała 7 minut krócej ..rzeczywiscie te 7 minut to juz przesada:P:)
Wiesz co tak naprawde to ja nie moge sie doczekać 3 części i czasu po niej, czyli maratonów PzK- nie 2,5 godziny, ale np. 8 godzin rozrywki....
mmm to będzie cudowne 3 czesci na raz zlookac jedna po drugiej...mistrzostwo..ale poki co czekamy na 3;)
mmm to będzie cudowne 3 czesci na raz zlookac jedna po drugiej...mistrzostwo..ale poki co czekamy na 3;)oby były tych czesci wiecej;)
mmm to będzie cudowne 3 czesci na raz zlookac jedna po drugiej...mistrzostwo..ale poki co czekamy na 3;)oby były tych czesci wiecej;)
mmm to będzie cudowne 3 czesci na raz zlookac jedna po drugiej...mistrzostwo..ale poki co czekamy na 3;)oby było tych czesci wiecej;)
mmm to będzie cudowne 3 czesci na raz zlookac jedna po drugiej...mistrzostwo..ale poki co czekamy na 3;)oby było tych czesci wiecej;)
mmmm to bedzie najlepsze..3 czesci zlookac jedna po drugiej mistrzostwo;)oby ich było wiecej niz tylko 3;)
Jak dla mnie film mógłby być jeszcze dłuższy. Lubię długie filmy i mam nadzieję, że trójka długością przebije dwójkę.
Ludzie się przejmują czasem takim jak 2,5 godz, ale ja byłem w kinie na WP Powrocie Króla i wysiedziałem spokojnie 3,5 godz więc jest mała różnica ( wtedy mogliby sobie narzekać )..
Mi się wydaje że jak wyjdzie 3 częśc POTC 3 to w Multikinie będzie maraton i puszczane będą wszystkie części czyli 1, 2, i 3 ;] p[rzynajmniej mam taką nadzieję ;]
Mi się wydaje że jak wyjdzie 3 częśc POTC 3 to w Multikinie będzie maraton i puszczane będą wszystkie części czyli 1, 2, i 3 ;] p[rzynajmniej mam taką nadzieję ;]
ja w kinie zawsze tracę poczucie czasu :D oglądam to oglądam a nie zastanawiam się ile ten film już może trwać :) na Piratach nawet się nie wierciłam taka byłam zafascynowana :D