Czemu polska premiera bedzie tak pozno? Czy nasz kraj jest az tak denny ze nie moze byc premiera w tym samym czasie co Ameryce? LUUDZIEE! nie moge sie juz doczekac tego filmu :P To bedzie super film. Pierwsza czesc to moj ulubiony film. Ogladalem go juz chyba z 20 razy. TRYLOGIA PIRATOW RULEZ!!
heh, ja sie tam juz przyzwyczailam, ze wszystko u nas jest opóźnione :P
no ale, na niejedną rzecz juz czekalam, wiec na ten film tez mogę :D tez sie nie mogę doczekać, pierwsza czesc jest równiez moim ulubionym filmem :D
mam nadzieję, że druga bedzie tak samo dobra jak pierwsza, moze nawet jeszcze lepsza?? ;)
No ja sie wlasnie boje ze nie bedzie w stanie dorownac pierwowzorowi. Z trailerow boje sie ze za bardzo postawiono na efekty specjalne i film nie bedzie mial juz tego klimatu ... No ale zobaczymy. Mam nadzieje, ze moje przypuszczenia sie nie spelnia. No i oczywiscie do zobaczenia na polskiej premierze w kinach :]
Ja tak bym się zbytnio nie martwiła. We Włoszech ten film wychodzi na początku września i to oczywiście zdubbingowany (Włosi dubbingują wszystkie filmy - wiem, bo na kablówce mam włoski kanał CoomingSoon, a tam lecą tylko zwiastuny i programy filmowe). Na twoim miejscu naprawdę bym się cieszyła, bo 21 lipca to stosunkowo dość wcześnie. No i nie będzie dubbingu :) W kinie do którego ja chodzę to i tak 'Piraci' zawitają gdzieś tak początkiem lub środkiem sierpnia :/
no to u nas w Polsce zawsze zacofanie =] ale teraz tak sobie mysle że lepiej był Polką niż Włoszką =] siedze wiec i czekam... wgapiam sie jak głupia w plakat z Popcornu z POTC2 i czekam... w Ameyce to potrwa jeszcze tydzień (!) a u nas 3 tygodnie... ech... ktoś z was liczy sekundy???