Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433354
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Fenomenalny Fylmyk

ocenił(a) film na 10

Widziałam w kinach w nocy (!!) pierwszy raz puszczany w Polsce film Piratów druga część.To jest..poprostu..piekne !! :):).Odniosłam wrażenie,ze:
1.Jack jest zakochany w Tia Dalmie,bo nie pozwolił by Tia Dalma podrywała Willa
2.Jack mógł też byc zakochany w Elizabeth,co wskazuje na to,że gdy pod koniec filmu go pocałowała,ten nie oponował
3.Wazne jest, że Jack pod koniec filmu przebił mieczem podniebienie Krakena,co wskazuje na to że przekonałam się w końcu ze On będzie żył.
poza tym, czytałam o czym będzie trzecia częśc i zapowiada się wyśmienicie-Jack ma miec romans z Tia Dalmą o czym powiedizała mi kolezanka z forum(dziękuję),czytałam natomiast że ma byc mnóstwo przygod(normalnie :))dlatego...powiedzcie mi, jak podobała wam sie cześć druga?ja robie sobie ankiety i wyszło mi wiele ciekawych rzeczy których Ci,co nie patrzyli na film z dokładnoscią by nie zauważyli.Pozdr:*

ocenił(a) film na 10
MiluS

to nie było w nocy tylko o 11:00 sie film zaczynał w żorach w kinie na starówce wiem bo też tam byłam i wiesz co ten film normalnie rewelacja !! lepszy i ciekawszy od pierwszej części :D:D:D:D:D:D:D podro i zapraszam na moją stronke :D:D