Prosze państwa, ze wstępnych danych wynika, że film zarobił przez weekend...uwaga uwaga 133mln$ ! ! ! To absolutnie najlepsze otwarcie w historii kina. Poprzedni rekord należał do SPider-mana i wynosił on 114mln$. A zatem widać jaka jest różnica...To nie jest 5 mln, ale aż 20, więc film naprawdę ma szanse zarobić dużo zielonych :D :D Już nie moge się go doczekać!!
czemu się dziwić;p ludzie czekali na ten film i jak się pojawił to musieli go jak najszybciej zobaczyć;p
ja wybieram się na polską premiere;p
pozdro dla piratów;p
Jakieś trzy lata beż kapitana Jacka Sparrowa... Widać efekty ;D Wszyscy fani z niecierpliwością czekają na jego powrót ;) Ja niesety na premierę nie mogę iść :( Ale do kina tak w ogóle pójdę na Piartów2, na pewno :)
I tak trzymać!! Mam nadzieję, że w Polsce film również zarobi grube pieniądze(jak na nasze warunki). Fajnie by było, gdby został przebojem i przekroczył barierę 2 milionów widzów...to takie minimum =]
Ty to masz speeda. Napisałem to samo tylko ze wiecej siedem godzin przed tobą. A ty nie wiadomo poco zakładasz drugi temat. W polscs piraci mogą mieć problam z milionem (jest lato i ludzią nie chce się chodzić do kina, dwa tygodnie odstępu, wiele osób zobaczy piracką wersje). Myśle że pujdże na niego najwyzej 1,4 mln widzów.
No sorki, ale nie zauważyłem...A wynik powyżej miliona to i tak będzie dobry wynik, choć będzie tak jak piszesz. Niestety dużo osób zobaczy ten film na kompie (sic!)
http://film.onet.pl/0,0,1355287,wiadomosci.html [film.onet.pl/0,0,135528...] super, super. Mam nadzieję, że w ten weekend znowu będzie na szczycie box office =]
naa premierke nie mofe isc bi mnie nie ebdzie:(( http://pirates-of-the-caribbean.blog.onet.pl/ [pirates-of-the-caribbea...] zapraszam:)
Siemka ja na premiere napewno ide. Już nie moge sie doczekać. Pójde do Multikina bo może dadzą jakieś plakaty. Pozdro ;*
W Multikinach są przedpremierowe pokazy z 20 na 21 lipca i będzie dużo atrakcji(rezerwujcie sobie już bilety). W Krakowie już od poniedziałku po Wiśle będzie pływał specjalny statek z nagrodami. Będą rózne konkursy itp.