Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433327
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Ile zarobił??

ocenił(a) film na 10

Prosze państwa, ze wstępnych danych wynika, że film zarobił przez weekend...uwaga uwaga 133mln$ ! ! ! To absolutnie najlepsze otwarcie w historii kina. Poprzedni rekord należał do SPider-mana i wynosił on 114mln$. A zatem widać jaka jest różnica...To nie jest 5 mln, ale aż 20, więc film naprawdę ma szanse zarobić dużo zielonych :D :D Już nie moge się go doczekać!!

ocenił(a) film na 10
Kristofer

czemu się dziwić;p ludzie czekali na ten film i jak się pojawił to musieli go jak najszybciej zobaczyć;p
ja wybieram się na polską premiere;p
pozdro dla piratów;p

____7

Jakieś trzy lata beż kapitana Jacka Sparrowa... Widać efekty ;D Wszyscy fani z niecierpliwością czekają na jego powrót ;) Ja niesety na premierę nie mogę iść :( Ale do kina tak w ogóle pójdę na Piartów2, na pewno :)

ocenił(a) film na 10
Kruszi

I tak trzymać!! Mam nadzieję, że w Polsce film również zarobi grube pieniądze(jak na nasze warunki). Fajnie by było, gdby został przebojem i przekroczył barierę 2 milionów widzów...to takie minimum =]

ocenił(a) film na 6
Kristofer

Ty to masz speeda. Napisałem to samo tylko ze wiecej siedem godzin przed tobą. A ty nie wiadomo poco zakładasz drugi temat. W polscs piraci mogą mieć problam z milionem (jest lato i ludzią nie chce się chodzić do kina, dwa tygodnie odstępu, wiele osób zobaczy piracką wersje). Myśle że pujdże na niego najwyzej 1,4 mln widzów.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

No sorki, ale nie zauważyłem...A wynik powyżej miliona to i tak będzie dobry wynik, choć będzie tak jak piszesz. Niestety dużo osób zobaczy ten film na kompie (sic!)

ocenił(a) film na 10
Kristofer

http://film.onet.pl/0,0,1355287,wiadomosci.html [film.onet.pl/0,0,135528...] super, super. Mam nadzieję, że w ten weekend znowu będzie na szczycie box office =]

Kristofer

naa premierke nie mofe isc bi mnie nie ebdzie:(( http://pirates-of-the-caribbean.blog.onet.pl/ [pirates-of-the-caribbea...] zapraszam:)

ocenił(a) film na 9
Hermioneczka

Siemka ja na premiere napewno ide. Już nie moge sie doczekać. Pójde do Multikina bo może dadzą jakieś plakaty. Pozdro ;*

sweetka

NO pójdziemy razem=D ja też się nie moge doczekać! W głowie mi tylko 21 lipca=D pozdro=D

ocenił(a) film na 9
AimeR

No pewnie że pójdziemy. Ja wracam już jutro ;] Zobaczymy sie ;]

ocenił(a) film na 10
sweetka

W Multikinach są przedpremierowe pokazy z 20 na 21 lipca i będzie dużo atrakcji(rezerwujcie sobie już bilety). W Krakowie już od poniedziałku po Wiśle będzie pływał specjalny statek z nagrodami. Będą rózne konkursy itp.

ocenił(a) film na 10
Kristofer

W drugi tydzień 62,2 mln$, a po dwóch tygodniach już 258mln$. Czyli koszty produkcji już się zwróciły =] Oby tak dalej :)