wyobrazacie sobie ten film bez Sparrowa ? bo ja jakos nie. gdyby nie on nikt nie slyszalby o wielkiej premierze 2 giej czesci. no moze bylo by slychac o nalwiekszej porazce w dziejach Hollywod (lol2) , ale nie ma to tamto, Jack Sparrow jest najlepszy i wydaje mi sie ze bedzie jeszcze kilka czesci piratów i w zadnej on nie zginie
Póki co nie ma żadnych wiadomości, co do ewentualnych części Piratów. Mam tylko nadzieje, że Jack Sparrow sorry! Kapitan Jack Sparrow przeżyje i "ukaże" Liz.
Nad tym samym sie zastanawialam... co by wogule bylo gdyby jacka nie zagral Depp?? Kto inny by tak idealnie wykreowal Jacusia?? Przeciez on nawet nie musi sie za duzo wczuwac, po prostu jest naturalny i dlatego ta postac jest najlpesza:) Gdyby nie Depp jestem pewna ze Piraci nie zdodobyliby takiej popularnosci
po pirwsze Piraci to trylogia po drugie bez Will'a Turner'a tak jak i bez Jack'a Sparrow'a film byłby nudny
Ja tam Willa nie darzę za dużą sympatią... Ale Jack, przyznaję: Jest fenomenalny ;D:D Główny sukces tego filmu.