Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433370
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

wyobrazacie sobie ten film bez Sparrowa ? bo ja jakos nie. gdyby nie on nikt nie slyszalby o wielkiej premierze 2 giej czesci. no moze bylo by slychac o nalwiekszej porazce w dziejach Hollywod (lol2) , ale nie ma to tamto, Jack Sparrow jest najlepszy i wydaje mi sie ze bedzie jeszcze kilka czesci piratów i w zadnej on nie zginie

kuba_hawk

Póki co nie ma żadnych wiadomości, co do ewentualnych części Piratów. Mam tylko nadzieje, że Jack Sparrow sorry! Kapitan Jack Sparrow przeżyje i "ukaże" Liz.

ocenił(a) film na 10
kuba_hawk

Nad tym samym sie zastanawialam... co by wogule bylo gdyby jacka nie zagral Depp?? Kto inny by tak idealnie wykreowal Jacusia?? Przeciez on nawet nie musi sie za duzo wczuwac, po prostu jest naturalny i dlatego ta postac jest najlpesza:) Gdyby nie Depp jestem pewna ze Piraci nie zdodobyliby takiej popularnosci

kuba_hawk

po pirwsze Piraci to trylogia po drugie bez Will'a Turner'a tak jak i bez Jack'a Sparrow'a film byłby nudny

Nimfadora01

Ja tam Willa nie darzę za dużą sympatią... Ale Jack, przyznaję: Jest fenomenalny ;D:D Główny sukces tego filmu.

Kolec

a szkoda bo gdyby nie idealny Will i jego talent do pakowania się w tarapaty to Jack by nie miał co robić . Takie jest moje zdanie